Холна маса PRESS ST
Код на продукта:

Холна маса PRESS ST

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Холна маса PRESS ST

Масичката за кафе PRESS ST е толкова голяма и може да побере всичко необходимо. Площта за съхранение се удвоява с рафт. Във красив селски стил ще освети всеки тъмен интериор. декорът от див дъб Андерсен / Лефкас, съчетаващ естествено кафяво с чисто бяло, ще се погрижи за това. Позабавете се малко и вземете мебели от качествен ламинат. Поддържа се лесно, просто го избършете с влажна кърпа.

Резюме:

  • масичка за кафе
  • качествен ламинат
  • етаж за съхранение
  • естествен декор

Konferenční stolek PRESS ST

Инструкции за сглобяване: Холна маса PRESS ST

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Фотьойл SAKO
-30 %
  В НАЛИЧНОСТ
910 лв 640 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.