Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Комплект холни маси MOUSE
Код на продукта:

Комплект холни маси MOUSE

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Комплект холни маси MOUSE

Комплект холни масички MOUSE. Състои се от две кръгли маси с различни размери. Плот от закалено стъкло в цвят от мрамор, поставен върху позлатена конструкция от неръждаема стомана. Плъзгате по-малката маса под по-голямата. Страхотен дизайнерски елемент за хол и офис.

Резюме:

  • Комплект холни маси
  • Плот от закалено стъкло
  • Метална конструкция
  • Цвят от мрамор и позлатена конструкция
Set konferenčních stolků MOUSE
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Холна маса KAPPA B II
0 %
  В НАЛИЧНОСТ
410 лв 440 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.