Долни шкафове Oreiro

Кухненски шкаф за мивка OREIRO
-24 %
  Наличност 5-7 седмици
330 лв 250 лв
Долен кухненски шкаф с две врати OREIRO
-28 %
  Наличност 5-7 седмици
390 лв 280 лв
Долен кухненски шкаф OREIRO
-32 %
  Наличност 5-7 седмици
310 лв 210 лв
Шкаф за кухненска мивка OREIRO II
-32 %
  Наличност 5-7 седмици
280 лв 190 лв
Долен кухненски шкаф с чекмеджета OREIRO
-23 %
  Наличност 5-7 седмици
440 лв 340 лв
Висок кухненски шкаф OREIRO
Безплатен транспорт
-26 %
  Наличност 5-7 седмици
650 лв 480 лв
Долен кухненски шкаф с кошница OREIRO
-32 %
  Наличност 5-7 седмици
310 лв 210 лв
Долен ъглов кухненски шкаф OREIRO II
-26 %
  Наличност 5-7 седмици
390 лв 290 лв
Долен ъглов кухненски шкаф OREIRO
-29 %
  Наличност 5-7 седмици
450 лв 320 лв
Долен кухненски шкаф - тесен OREIRO
-29 %
  Наличност 5-7 седмици
140 лв 100 лв
Врата за съдомиялна OREIRO
Ново
-20 %
  Наличност 5-7 седмици
150 лв 120 лв
Врата за съдомиялна машина OREIRO II
Ново
-25 %
  Наличност 5-7 седмици
120 лв 90 лв
Долен кухненски рафт OREIRO
Ново
-33 %
  Наличност 5-7 седмици
210 лв 140 лв
Кухненски шкаф за вграждане OREIRO
-19 %
  Наличност 5-7 седмици
160 лв 130 лв