Долни шкафове Toulouse

Висок кухненски шкаф TOULOUSE
-28 %
  Наличност 2-3 седмици
430 лв 310 лв
Долен  кухненски шкаф  TOULOUSE
-20 %
  В НАЛИЧНОСТ
200 лв 160 лв
Кухненски шкаф долен с две врати TOULOUSE
-33 %
  Наличност 2-3 седмици
270 лв 180 лв
Кухненски шкаф с мивка  TOULOUSE
-20 %
  В НАЛИЧНОСТ
350 лв 280 лв