Не пропускайте дните за безплатна доставка → за поръчки над 400лв

Легло KNIGHT L1
Код на продукта:

Легло KNIGHT L1

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Легло KNIGHT L1

Леглото KNIGHT L1 е изработено от ламинат, който може да се похвали с лесна поддръжка. Леглото включва скара без допълнително заплащане. Бял скандинавски бор в комбинация с див дъб се предлага в естествен декор. Ако се интересувате от рустикален стил на обзавеждане, не забравяйте да разгледате останалите компоненти от серията KNIGHT.

Резюме:

  • Ламинатно легло
  • Решетка
  • Естествен декор
Postel KNIGHT L1

Инструкции за сглобяване: Легло KNIGHT L1

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Нощно шкафче  KNIGHT SN
-30 %
  Наличност 7-9 седмици
200 лв 140 лв
Скрин KNIGHT KS5
-27 %
  В НАЛИЧНОСТ
480 лв 350 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.