ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

Матрак VISCO-MEMORY DREIDAX
Код на продукта:

Матрак VISCO-MEMORY DREIDAX

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Матрак VISCO-MEMORY DREIDAX

Матракът VISCO-MEMORY DREIDAX е изработен от мемори пяна от VISCO - 3 cm. Неговата специфична особеност е способността да се върне в първоначалното си състояние, освен това осигурява оптимална подкрепа за цялото тяло по време на сън. Подложката за матрак включва високоеластична HR пяна. Височината на матрака е около 16 см, включително покритието. Матракът се съхранява в калъф, който се пере с цип.

 

Резюме:

  • Матрак
  • VISCO пяна
  • HR пяна
  • Перящ се калъф
  • Избор на размери
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Матрак с мултипокет пружини SHEEP
Най-продавани
-17 %

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.