Мебели за хол MODERNA 11
Код на продукта:

Мебели за хол MODERNA 11

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Мебели за хол MODERNA 11

Мебели за хол MODERNA 11. Ще останете впечатлени от семплите линии на модерната холна гарнитура. За изработката е използван висококачествен ламинат с дебелина 1,6 см, оборудван с ABS кантове, които предпазват ламината от нараняване и влага. Вратата е без дръжки и се отваря чрез системата PUSH TO OPEN. Включен рафт и окачена масичка за телевизор, съставена от няколко шкафа. По време на монтажа можете да изберете страната на отваряне на вратите на шкафа.

Резюме:

  • мебели за хол
  • ламинат с ABSкант
  • система PUSH TO OPEN
  • рафт
  • ТВ маса
Obývací stěna MODERNA 11
Obývací stěna MODERNA 11
Obývací stěna MODERNA 11
Obývací stěna MODERNA 11
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Разтегалелен диван П-образен ALABAMA
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
-20 %
Плъзгаща се врата FUNES II с огледало
-26 %
  Наличност 4-6 седмици
500 лв 370 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.