ТОТАЛНА СКЛАДОВА РАЗПРОДАЖБА | последни бройки на безценица | ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ

Нощно шкафче DITA SNOC
Код на продукта:

Нощно шкафче DITA SNOC

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Нощно шкафче DITA SNOC

Нощното шкафче DITA SNOC ще ви осигури достатъчно място за съхранение. В допълнение, модерният дизайн на шкафчето с вкус ще промени характера на цялата ви спалня.

Изработено е от качествена ламинатна дъска с дебелина 16 мм. Материалът предпазва ABS ръба от повреди. Състои се от две просторни чекмеджета и солидна горна зона за съхранение. Отличителният белег на мебелите са къси пластмасови крака, които осигуряват необходимата стабилност. Можете да избирате от два спиращи времето декора.

Резюме:

  • модерно нощно шкафче
  • ламинат с дебелина 16 мм
  • ABS кант
  • 2 чекмеджета
  • пластмасови крачета
Noční stolek DITA SNOC

Инструкции за сглобяване: Нощно шкафче DITA SNOC

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(Пон - Пет 8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Боксспринг легло ISLAND с включен матрак
Най-продавани
-21 %

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.