Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Офис стол KORAD FD-6
Код на продукта:

Офис стол KORAD FD-6

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Офис стол KORAD FD-6

Офис стол KORAD FD-6. Той е с товароносимост от 100 кг, механизъм за задействане на седалката нагоре и надолу и пет пластмасови колела, които гарантират тихо и нежно движение по подовата настилка. Подлакътниците са изработени от трайна пластмаса. Значителното огъване на облегалката на стола поддържа правилната стойка, особено в бедрата. Облегалката е от материал с мрежа, която проветрява гърба.

Резюме:

  • Товароносимост до 100 кг
  • Основа от пластмаса
  • 5 колела
  • Облегалка от мрежа
  • Регулиране на височината на седалката
Kancelářská židle KORAD FD-6
Kancelářská židle KORAD FD-6
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Компютърна игрална маса CODE Y
-31 %
  Наличност 6-9 седмици
360 лв 250 лв
Стелаж TROGIR 2P3SZ
-36 %
  В НАЛИЧНОСТ
390 лв 250 лв
Рафт ROI 03
-29 %
  Наличност 5-7 седмици
240 лв 170 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.