Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Плъзгаща се врата TRETRA PLUS
Код на продукта:

Плъзгаща се врата TRETRA PLUS

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Плъзгаща се врата TRETRA PLUS

Ако търсите практичен начин да разделите стая или вграден гардероб, тогава плъзгащите се врати TRETRA PLUS са подходящи за вас.

За направата им е използван висококачествен ламинат. Двустранната дръжка гарантира лесна работа. Плъзгащата система, лагерите и монтажният материал са, разбира се, част от пакета. Красивият външен вид се допълва от три тесни ивици. Можете да избирате от три варианта на ширина и четири красиви декора. Така че не е нужно да се притеснявате, че те не съвпадат с останалата част от интериора.

Резюме:

  • Плъзгащи се врати
  • < li> ламинат с дебелина 16 мм
  • Двустранна дръжка
  • Изберете от три варианта на ширина < / li>
  • Изберете от четири декора
Posuvné dveře TRETRA PLUS

Инструкции за сглобяване: Плъзгаща се врата TRETRA PLUS

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Плъзгащи се врати от масивно дърво BARN
-33 %
  Наличност 6-8 седмици
1 340 лв 900 лв
Холна маса ARMON
Ново
-31 %
  Наличност 6-9 седмици
490 лв 340 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.