ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

Стелаж DITA R5D
Код на продукта:

Стелаж DITA R5D

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Стелаж DITA R5D

Етажерка DITA R5D е изработен от висококачествен ламинат с дебелина 16 мм, защитен от повреди на ръба ABS. Солидният комплект стои на къси пластмасови крака, които осигуряват стабилност и здравина. Рафтът се състои от пет квадратни врати, до всеки квадрат с врата има също толкова голям отварящ се рафт. Можете да избирате от два комбинирани декора.

Резюме:

  • просторен рафт
  • 16 мм дебел ламинат
  • ABS ръб
  • Пластмасови крачета
  • 5 врати 
 • 5 отворени рафта
 • 2 комбинирани декора

 

Инструкции за сглобяване: Стелаж DITA R5D

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Етажерка GIRONA 003
-36 %
  В НАЛИЧНОСТ
110 лв 70 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.