Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Стелаж KOLOREDO
Код на продукта:

Стелаж KOLOREDO

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Стелаж KOLOREDO

Стелаж KOLOREDO. Изработен е от висококачествен ламинат с дебелина 16 мм и оборудван с ABS кант. Рафтът включва отворени рафтове, чекмедже и два просторни шкафа с врати. За по-лесно отваряне вратата и чекмеджетата са оборудвани с дръжки. Видимата задна част на отворените рафтове и аксесоари са в лъскав дизайн, другата част е матова. Декорът от бял дъб може да се комбинира с части в графит или бял гланц.

Резюме:

  • стелаж от ламинат
  • ABS кант
  • отворени рафтове
  • чекмедже
  • 2 шкафчета
  • дръжки
Regál KOLOREDO
Regál KOLOREDO

Инструкции за сглобяване: Стелаж KOLOREDO

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Комод COLORADO K2DP
-28 %
  Наличност 6-9 седмици
540 лв 390 лв
Фотьойл SAKO
-30 %
  В НАЛИЧНОСТ
910 лв 640 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.