Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Рафт MASSA D
Код на продукта:

Рафт MASSA D

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Рафт MASSA D

Рафт MASSA D. Изработен е от висококачествен комбиниран ламинат. Корпусът на рафта се състои от масивна дъска в контрастен цвят. Просторната зона за съхранение се осигурява от 5 рафта с различна дължина. Можете да избирате от няколко цвята.

Резюме:

  • Просторен рафт
  • 16 и 38 мм ламино
  • 5 просторни рафта
  • Избор на цвят
  • Атрактивен дизайн
Regál MASSA D

Инструкции за сглобяване: Рафт MASSA D

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Скрин LUGANO
-18 %
  Наличност 2-3 седмици
790 лв 650 лв
Рафт  GIRONA 005
-20 %
  В НАЛИЧНОСТ
100 лв 80 лв
Етажерка GIRONA 002
-35 %
  В НАЛИЧНОСТ
170 лв 110 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.