При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Рафт RASOL R1
Код на продукта:

Рафт RASOL R1

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Рафт RASOL R1

Рафт RASOL R1. Изработен от фурнир, от естествен дъб в комбинация с метал. Рафтът се състои от общо 5 отворени рафта, които са свързани чрез метална конструкция с армировка в задната част на рафта. Рафтът в индустриален стил може да се използва в кухнята и коридора.

Резюме:

  • рафт
  • 5 рафта
  • рафтове от фурнир
  • метална конструкция
  • индустриален стил
  • товароподемност 18 кг на 1 рафт
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(По - Пе: 7 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Ъглова холна гарнитура  PROXI
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
-29 %
  Наличност 5-7 седмици
2 590 лв 1 830 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.