Шкаф NORA KS3
Код на продукта:

Шкаф NORA KS3

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Шкаф NORA KS3

Шкаф KORA KS3. Изработен е от висококачествен материал с дебелина 1,5 см. Мястото за съхранение е проектирано като две чекмеджета в долната част, място за съхранение с лост за гардероб в средата на гардероба и няколко рафта отстрани. Вратите и чекмеджетата включват елегантна дръжка. Рустик дизайнът е подчертан от декоративната горна релса, резбованите крачета и огледалото на средната врата. Можете да избирате от няколко декора.

Резюме:

  • шкаф с четири врати
  • прът за гардероб
  • гнезда
  • полиция
  • рустикален стил


Използвани материали:

  • LTD, метал
Skříň NORA KS3
Skříň NORA KS3

Инструкции за сглобяване: Шкаф NORA KS3

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Нощно шкафче  NORA KSN
-25 %
  Наличност 6-9 седмици
280 лв 210 лв
Ъглов разтегателен диван PARMA
-26 %
  Наличност 5-7 седмици
1 450 лв 1 070 лв
Кресло  SAMIA
-29 %
  Наличност 10.6.2024
750 лв 530 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.