БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на всичко за поръчки, направени от 10 до 21 април | Пазарувай СЕГА!

Скрин BRITTA
Код на продукта:

Скрин BRITTA

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Скрин BRITTA

Скрин BRITTA. Изчистени линии, с покритие гланц и модерна огледална декорация отпред на чекмеджетата. Конструкцията на скрина е изработена от качествен ламинат, който е снабден с ABS кант, който предпазва ламината от механични повреди и влага. Скринът стои на хромирани метални крака, които придават на скрина стабилност и здравина. Три просторни чекмеджета могат да бъдат отворени чрез системата PUSH TO OPEN, така че не са необходими дръжки на чекмеджетата. Можете да избирате измежду повече цветове.

Резюме:

  • скрин
  • кръгло огледало
  • изработен от ламинат
  • ABS кант
  • метални крака
  • система PUSH TO OPEN
  • 3 чекмеджета
Komoda BRITTA
Komoda BRITTA
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(Пон - Пет 8:00-15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Нощно шкафче  AGARIO
Безплатно качване до етаж
БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ
-32 %
  В НАЛИЧНОСТ
190 лв 130 лв
Табуретка CROFT
Безплатно качване до етаж
БЕЗПЛАТЕН ТРАНСПОРТ
-24 %
  В НАЛИЧНОСТ
460 лв 350 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.