ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

Скрин DOTA II
Код на продукта:

Скрин DOTA II

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Скрин DOTA II

Скрин DOTA, 3 чекмеджета. Изработен е от висококачествен ламинат, с ABS кант, който предпазва ламината от механични повреди и влага. Скринът осигурява достатъчно място за съхранение под формата на три чекмеджета. Чекмеджетата имат тесни сребърни дръжки. Скринът стои на ниски крака. Естественият декор със сиво-кафява лакирана врата изглежда елегантнен и модерен.

Резюме:

  • скрин
  • изработен от ламинат
  • 3 чекмеджета
  • дръжки
Komoda DOTA, 3 šuplíky

Инструкции за сглобяване: Скрин DOTA II

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Двойно легло DOTA + решетка и дъска с нощни шкафчета
Най-продавани
-30 %
Нощно шкафче ARMARIA CL 2
Любим
-35 %
  В НАЛИЧНОСТ
230 лв 150 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.