Скрин RADON
Код на продукта:

Скрин RADON

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Скрин RADON

Скрин RADON. Елегантният модерен скрин е изработен от висококачествен фурнир. Благодарение на интересния си дизайн, скринът лесно се превръща в доминанта на всяко жилищно пространство. Скринът предлага достатъчно място за съхранение под формата на три затворени шкафа. Скринът стои на стабилни високи крака. Препоръчваме комбиниране с други продукти от гамата RADON.

Резюме: 

  • скрин
  • 3 шкафчета
  • високи крака
  • модерен стил


Използвани материали:

  • MDF, PVC
Komoda RADON
Komoda RADON

Инструкции за сглобяване: Скрин RADON

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Трапезен стол RODENA
-28 %
  В НАЛИЧНОСТ
470 лв 340 лв
Разтегателна маса RONY
-30 %
  В НАЛИЧНОСТ
600 лв 420 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.