Скрин SMRSTA K45
Код на продукта:

Скрин SMRSTA K45

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Скрин SMRSTA K45

Скрин SMRSTA K45. Изработен е от качествен ламинат, с ABS кант. Той предпазват ламината от механични повреди и влага. Скринът осигурява достатъчно място за съхранение под формата на четири чекмеджета и два шкафа. Вратите и чекмеджетата на шкафовете имат тесни дръжки, вътре в шкафовете са разделени с рафтове. Горната плоча също предлага много свободно място.

Резюме:

  • Комбиниран скрин
  • Изработен от ламинат
  • ABS кант
  • 2 шкафчета
  • 4 чекмеджета
Komoda SMRSTA K45
Komoda SMRSTA K45

Инструкции за сглобяване: Скрин SMRSTA K45

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Скрин KIKI 150
-36 %
  В НАЛИЧНОСТ
580 лв 370 лв
Скрин DIJON 2
-23 %
  В НАЛИЧНОСТ
350 лв 270 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.