ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

Скрин SPARTAN 4D
Код на продукта:

Скрин SPARTAN 4D

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Скрин SPARTAN 4D

Скрин SPARTAN 4D е изработен от качествен ламинат, с ABS кант. Това предпазва ламината от механични повреди и влага. Скринът осигурява достатъчно място под формата на шкафове, които са разделени от рафтове. Вратите на шкафа са оборудвани с характерни дръжки. Можете да избирате измежду повече цветове.

Резюме:

  • Скрин
  • Рафтове
  • Шкаф
  • Врати
  • Дръжки
Komoda SPARTAN 4D
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Разтегателен диван SPARTAN
-26 %
  Наличност до 25 дни
900 лв 670 лв
Скрин GUSTO EK120
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
390 лв 260 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.