Sleva na všechny produkty do konce září | -5% s kódem SALE5.

Еднокрилен гардероб за спалня

Шкаф COLORADO S1D
-21 %
  Наличност 7-9 седмици
380 лв 300 лв
Шкаф PRESS S1D
-33 %
  Наличност 7-9 седмици
550 лв 370 лв
Гардероб GALON
-28 %
  Наличност 6-8 седмици
950 лв 680 лв

Често задавани въпроси

 1. Можете да разгледате всички модели еднокрилни гардероби на страницата на онлайн магазин Expedo.

 2. Не, не е необходимо. Можете да поръчате еднокрилен гардероб в онлайн магазин Expedo без регистрация. Нужно е да предоставите само точен адрес за доставка и данни за фактура.

 3. Можете да платите по банков път, в брой или да направите плащане с карта на шофьора в деня на получаване на доставката.

 4. Размерите еднокрилни гардероби, които ще намерите в Expedo са разнообразни и варират. Те са с височина между 185 см и 210 см, а ширината им е от 47,5 см и може да достигне до 50 см.

 5. Ценовият диапазон на еднокрилните гардероби в Expedo е от 240 лв до 340 лв.

 6. Доставката на еднокрилен гардероб може да отнеме средно от 9 до 13 седмици.

 7.  

  Еднокрилните гардероби, както и всички други мебели, имат гаранция от 24 месеца.

 8.  

  Доставката на всички поръчани мебели е безплатна за цялата страна.

 9.  

  Можете да анулирате или върнете поръчка в срок от 14 дни след получаване на доставката. За да получите повече информация за това как можете да го направите, се свържете с нас на посочените телефони на онлайн страницата на Expedo.

Гардеробът е задължителна мебел във всеки един дом. Благодарение на нея може много лесно да се съхраняват всички дрехи. Сред различните видове, еднокрилният гардероб заема много специално място. 

 

Той е изключително практичен, удобен и функционален. Неговото предназначение може да варира. Този вид мебел е много подходяща да се използва както самостоятелно, така и в комбинация с друг по-голям гардероб.

Еднокрилният гардероб е предпочитан за малки спални. Ако мястото ви е ограничено и не предразполага да си сложите по-голям гардероб, но имате идеалното кътче за еднокрилен, то той е най-добрия избор за вас. Освен в спалнята, еднокрилният гардероб стои чудесно като допълнение към останалите мебели в хола, както и в коридора.

Ако разполагате с много дрехи, якета и спално бельо, които да съхранявате, а капацитетът на гардероба в спалнята вече е запълнен, то еднокрилните гардероби биха ви свършили чудесна работа. Това, което ги прави практични, е факта, че не заемат много място, а в същото време успяват да съхраняват много неща.

Еднокрилните гардероби, които ще намерите в Expedo са изключително стилни и удобни. Те са проектирани така, че да бъдат идеалното решение за нуждите на всеки. 

Едно от най-важните неща при избора на каквато и да е мебел са материалите, от които е изработена. Еднокрилните гардероби, които ще намерите при нас са направени от висококачествен ламинат.

Тъй като едно от основните неща, които вълнува всеки купувач, е разположението на гардероба, то можем да кажем, че със сигурност ще намерите това, което ви трябва. Голяма част от моделите еднокрилни гардероби в нашия магазин разполагат само с рафтове, други са проектирани не само с рафтове, но и с чекмеджета. А има и такива, които са с вградена релса за дрехи, което ги прави чудесен избор, ако основно държите вашите неща на закачалки.

Серията еднокрилни гардероби, които ние от Expedo ви предлагаме, са направени така, че да бъдат компактни, а в същото време да са съвременни и да отговарят на новите тенденции. Те са изключително стилни и с много красив дизайн. Разнообразието от модели позволява да изберете еднокрилен гардероб, който да отговаря изцяло на стила на вашия дом и мебелите, които имате в него.

Сред различните еднокрилни гардероби ще намерите такива, които са с дясно отваряне на вратата и други, които са с ляво. Имате възможност да избирате между модели с една или две врати

Металните дръжки при някои модели прави гардероба да изглежда много стилен и му придава чар. От друга страна, ако не сте любител на металните дръжки и вашите предпочитания са еднокрилния гардероб да няма такива, то при нас ще намерите и модели, които са без.

Ако ви е необходима мебел, в която да съхранявате важни и ценни неща или не искате вашите деца да имат достъп до това, което има в гардероба, то има решение и за вас. Една отличителна функционалност сред някои от моделите еднокрилни гардероби е заключващата се врата. Това със сигурност ще реши голяма част от въпросите ви и ще ви даде някакво спокойствие.

Еднокрилните гардероби в Expedo са наистина много красиви и могат да бъдат съвършен завършек. Тяхното разнообразие не е само в разпределението им и начина, по който са проектирани. 

Те са в разнообразен стил и дизайн, който да може да се впише в различните домове, така че да си отива с всяка друга мебел. В допълнение ще намерите голям избор от цветове. Сред тях някои имитират естествено дърво, което допринася повече уют във всеки дом.

Каквото и да изберете то ви гарантираме, че при нас ще намерите качество на материалите и богат избор на модели, цветове и дизайн.