Sleva na všechny produkty do konce září | -5% s kódem SALE5.

Гардероб с много врати за спалня

Гардероб ELLENA 4D
-18 %
  Наличност до 25 дни
780 лв 640 лв
Гардероб WELA
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
920 лв 620 лв
Гардероб MULER
-32 %
  В НАЛИЧНОСТ
960 лв 650 лв
Гардероб ANIMAL
-19 %
  В НАЛИЧНОСТ
640 лв 520 лв
Шкаф NORA KS3
-24 %
  В НАЛИЧНОСТ
1 360 лв 1 030 лв
Гардероб FLASTER
-28 %
  Наличност 4-6 седмици
1 250 лв 900 лв
Гардероб FLASTER 2
-29 %
  Наличност 4-6 седмици
1 210 лв 860 лв
Гардероб SALI 4
-27 %
  Наличност 4-6 седмици
960 лв 700 лв

Често задавани въпроси

 1. Всички модели гардероби с много врати можете да разгледате на страницата на онлайн магазин Expedo.

 2. Не, не е необходима регистрация. Можете да поръчате избрания от вас гардероб с много врати без да се регистрирате. Единствено ще е необходимо да предоставите имена, точен адрес, актуален телефон за връзка  и данни за фактурата.

 3. Можете да платите по няколко начина- в брой, по банков път или да направите плащане с карта на шофьора при получаване на вашата доставка.

 4. Размерите са различни. Височината на гардеробите с много врати варира между 184 см и 215 см, а тяхната ширина може да бъде между 91 см и 274 см.

 5. Ценовият диапазон на трикрилните гардероби в Expedo е от 370 лв до 1090 лв.

 6. Доставката на гардеробите с много врати отнема средно между 9 и 13 седмици.

 7.  

  Гардеробите с много врати, както всички останали мебели, които ще откриете в онлайн магазин Expedo, имат гаранция от 24 месеца.

 8.  

  Доставката на гардеробите с много врати до цялата страна е напълно безплатна.

 9. Можете да анулирате или върнете поръчка в срок от 14 дни след получаване на доставката. Повече информация можете да получите на посочените телефони на страницата на Expedo.

Гардеробът е важна част от всеки дом и най-вече от всяка спалня. Неговата основна задача е практично да съхранява вашите дрехи и спално бельо. В допълнение той е част от интериора на вашия дом, като допълва визията и допринася за създаването на уют. На пазара има най-различни видове гардероби. Сред тях са и гардеробите с много врати.

Тези гардероби са много подходящи за спални с голямо място, тъй като и техните размери са по-големи. В тази връзка те успяват и да събират много повече дрехи от други модели. Стандартно при този вид гардероби вратите се отварят. Те са 4 или 6 на брой и по-рядко се срещат модели, които са с 3.

Капацитетът на гардеробите с много врати е достатъчно голям. Тяхното разпределение е много практично като варира в зависимост от модела и размера на гардероба. 

Основно в тях има рафтове и свободно място с релса за закачане на дрехи. Ширината на релсата, както и броя на рафтовете зависи от модела гардероб, на който сте се спрели. При някои модели се срещат две или четири чекмеджета в долната му част.

Гардеробите с много врати са комбинация от рафтове и релси, като има и такива, които са само рафтове. Можете да срещнете и модели с допълнителна надстройка, което дава възможност за още място, в което да съхранявате вашите дрехи. Има и модели, които представляват свободно място с релси за закачане на дрехи и над тях един или два рафта.

Този тип гардероби са много подходящи за прибиране на якета, съхраняване на обувки и чанти. Особено ако разполагате с много място, гардеробите с много врати биха били чудесно решение за вас, тъй като в тях лесно можете да организирате връхните си дрехи за всеки сезон.

Материалите, от които са изработени гардеробите с много врати са висококачествени. Ламинантните плоскости на този вид гардероби са с достатъчна дебелина, така че да бъдат устойчиви на външни влияния. Те са оборудвани с ABS кант, който предпазва от повреда и от влага.

 В допълнение при някои модели може да има добавен фурнир от PVC по краищата, чиято функция е да удължи живота на плоскостта и да я направи още по-издръжлива. Всичко това помага за запазването на целостта на гардеробите с много врати. Освен това цветовете на плоскостите са много естествени, което прави гардеробите не само здрави, но и много красиви.

Сред разнообразните модели гардероби с много врати голяма част от тях се предлагат с възможност за поставяне на огледало.  При повечето от моделите то е позиционирано в средата на гардероба и е по цялата дължина на вратичките, така че да можете лесно и удобно да видите своята визия.

Ако не сте предвидили място, на което да поставите отделно огледало, то гардеробът, който има такова, би бил доста добър вариант за вас. Наличието на огледало в спалнята винаги е било огромно удобство за всеки.

Дизайнът на гардеробите с много врати, които ще намерите в онлайн магазин Expedo, е функционален и изключително практичен. Нещо повече той е направен и така, че да бъде модерен и да създава допълнително уют във всеки дом. Стилът на гардеробите с много врати е различен

Моделите са в:

 • Рустикален
 • Индустриален
 • модерен стил. 

Освен това, има такива, които са направени с крачета, за да разчупят визията на гардероба.

Една част от гардеробите с много врати имат монтирани дръжки, други са без, но направени така, че лесно да се отварят. Всички модели, които ще откриете в онлайн магазин Expedo са много стилни и елегантни, изработени така, че да бъдат не само устойчиви на външно влияние, но и красиви

Разнообразието от материали, стилове и цветове дава възможност на всеки един от вас да намери правилния гардероб за своята спалня.