0 лв до 1 100 лв

Трикрилен гардероб

Заедно с леглото друг важен избор, който е необходимо да направите при обзавеждането на спалня, е избора на гардероб. Той е много важна част от всеки дом, тъй като неговата основна функция е да съхранява всички ваши дрехи. Благодарение на него вашият дом остава организиран и подреден. Покупката на гардероб е с дългосрочна цел , точно затова е необходимо да се обърне специално внимание на гардероба, който избирате.

Огромното разнообразие на гардероби може да остави всеки объркан. Има различни възможности между размери, дизайн, брой врати, вид на отваряне и какво ли още не. Сред основните видове са и трикрилните гардероби. Тяхното предимство е, че са по-големи, с повече възможности за вътрешно разпределение, което означава, че ще можете много повече неща да съхранявате в тях.

Трикрилните гардероби са по-подходящи за по-големи и просторни стаи, които позволяват поставянето на един такъв гардероб. При тях моделите са с отваряеми врати, което е важно да се вземе предвид при избирането на такъв тип гардероб. 

В тях можете да съхранявате не само дрехи и спално бельо. Разположението на голяма част от трикрилните гардероби е направено така, че да можете да съхранявате кутии, обувки, чанти и други аксесоари.

Що се отнася до вътрешното разпределение, повечето трикрилни гардероби имат основно рафтове и релса за закачане на дрехи. В допълнение някои от моделите гардероби предлагат добавени и чекмеджета, което дава още възможни начини на съхранение.

В зависимост от избрания трикрилен гардероб и неговия размер, разположението на релсите и рафтовете, както и тяхната ширина и брой, са различни. При някои модели, релсата за закачане на дрехи е разположена от едната страна, а над нея има един дълъг рафт. Отделно от едната ѝ страна са поставени определен брой рафтове, на които можете да съхранявате сгънати дрехи и други неща.

Други модели трикрилни гардероби разполагат с рафтове в средата и релси от двете страни на гардероба. А трети модели са снабдени или само с релса за закачане или имат, освен рафтове, два реда релси за повече дрехи. Какво разпределени ще изберете, зависи изцяло от вашите нужди и цели на използване на гардероба.

Трикрилните гардероби, които ще намерите в Expedo, са изработени от висококачествени материали. Те са направени от ламинирано ПДЧ, като повечето модели са оборудвани с ABS кант. Основната и най-важната задача на този кант е да предпази плоскостта от повреди и от влага. Освен това, самите плоскости са с достатъчна дебелина, така че да бъдат устойчиви на различно натоварване.

Като допълнение голяма част от предлаганите модели трикрилни гардероби ви дават възможност да избирате между това дали да имат вградено огледало на вратата или не. Ако не сте предвидили място за отделно огледало, то това би било доста добро допълнение към вашия гардероб. В тази връзка този тип модели са много практични, тъй като ви спестяват място.

Трикрилните гардероби, които ще намерите в онлайн магазин Expedo са в четири различни стила- рустикален, винтидж, скандинавски и модерен. Разнообразието от модели, цветове и дизайн дава възможност да намерите трикрилния гардероб, който да пасне идеално на вашия интериор.

Този вид гардероби предлагат не само различен цвят, но и различен дизайн на плоскостта. Някои имитират дърво, което би създало допълнително уют и топлина във вашия дом. Други са по-модерни, с гланцово покритие или акрилно фолио, което добавя допълнителен блясък на избрания гардероб.

Част от трикрилните гардероби са оборудвани с елегантни дръжки, които да са в стила на самата мебел. Освен тях ще намерите и такива, които са без дръжки, но са с лесна система за отваряне на вратичките.

Трикрилните гардероби имат много красива визия, независимо от избрания цвят и модел. Техният дизайн е проектиран така, че освен да стоят стилно и елегантно, да бъдат и много практични. Те са много просторни, като всяко едно разпределение позволява максимално събиране на дрехи и спално бельо, така че лесно да поддържате гардероба си подреден.

Гардероб ELLENA 3D
-16%
Транспорт
безплатно

Гардероб ELLENA 3D

Просторен гардероб с релса за дрехи, рафтове и дръжки с три врати.
  В НАЛИЧНОСТ
380 лв 450 лв
Гардероб NORA KS2
-25%
Транспорт
безплатно

Гардероб NORA KS2

Голям гардероб с три врати NORA KS2 с огледало и релса за дрехи в рустикален стил.
  В НАЛИЧНОСТ
590 лв 790 лв
Гардероб KNIGHT S3D
-22%
Транспорт
безплатно

Гардероб KNIGHT S3D

Рустик гардероб с три врати KNIGHT S3D и огледало.
  В НАЛИЧНОСТ
710 лв 910 лв
Гардероб COLORADO S3D
-24%
Транспорт
безплатно

Гардероб COLORADO S3D

Просторен гардероб с три врати COLORADO S3D с две релси за закачалки и система без дръжки.
  Наличност 10-14 седмици
650 лв 850 лв
Гардероб SIGMA S3D
-21%
Транспорт
безплатно

Гардероб SIGMA S3D

Гардероб с оребрени врати, който е вдъхновен от екзотичен дизайн, изработен от качествен ламинат.
  Наличност 10-14 седмици
700 лв 890 лв
Гардероб DOTA 3D
-30%
Транспорт
безплатно

Гардероб DOTA 3D

Модерен и практичен гардероб с рафтове и релса за дрехи в атрактивен цвят.
  Наличност 5-8 седмици
640 лв 920 лв
Гардероб ALIENTO 180
-18%
Транспорт
безплатно

Гардероб ALIENTO 180

Практичен гардероб с голямо място за съхранение в атрактивен цвят.
  Наличност 20-25 работни дни
1 060 лв 1 300 лв
Гардероб BONY SZ3D
-22%
Транспорт
безплатно

Гардероб BONY SZ3D

Гардероб подходящ за големи спални. Елегантен с много място за съхранение.
  Наличност 5-7 седмици
590 лв 760 лв
Ново
Гардероб MULER
-26%
Транспорт
безплатно

Гардероб MULER

Красив гардероб в зелен цвят с огледало. Най-големите му предимства включват огромно място за съхранение и повече врати, според избора на ширината на
  Наличност до 15 работни дни
520 лв 700 лв

Често задавани въпроси

 1.  

  Различните модели трикрилни гардероби можете да ги разгледате на страницата на онлайн магазин Expedo.

 2.  

  Не е необходимо да сте регистрирани, за да направите поръчка в нашия онлайн магазин. Можете да поръчате трикрилен гардероб без регистрация. Единствено ще са нужни точен адрес за доставка и данни за фактура.

 3.  

  Можете да платите по банков път, в брой или да заплатите с карта на шофьора в деня на получаване на доставката.

 4. Размерите на трикрилните гардероби са различни. Някои модели предлагат няколко различни размера. Височината на този вид гардероби е между 190 см и 213 см, а тяхната ширина може да бъде между 128 см и 274 см.

 5.  

  Ценовият диапазон на трикрилните гардероби в Expedo е от 360 лв до 1010 лв.

 6.  

  Доставката на трикрилен гардероб отнема средно между 9 и 13 седмици.

 7.  

  Трикрилните гардероби, както всички останали мебели, които ще откриете в онлайн магазин Expedo, имат гаранция от 24 месеца.

 8.  

  Доставката на всички мебели, включително и на трикрилните гардероби, е напълно безплатна за цялата страна.

 9.  

  Можете да анулирате или върнете поръчка в срок от 14 дни след получаване на доставката. Повече информация можете да получите на посочените телефони на страницата на Expedo.