Sleva na všechny produkty do konce září | -5% s kódem SALE5.

Промоционални комплекти - легла с матраци и подматрачни рамки - 80x200

Често задавани въпроси

 1. Да. На страниците на онлайн магазин Expedo можете да разгледате различни модели промоционални комплекти легла с матраци и решетки.

 2. Не. За поръчка са нужни само данни за фактуриране и точен адрес за доставка.

 3. Плащането може да се извърши в брой или с карта при лично вземане на поръчката от шофьора.

 4. Цените на промоционалните комплекти - легла с матраци и решетки са между 270 лв. и 500 лв.

 5. Доставката отнема средно около 15-25 работни дни.

 6. Гаранцията на промоционалните комплекти-легла с матраци и решетки е 24 месеца.

 7. След като направите своята поръчка ще получите автоматичен имейл за потвърждение. С  вас ще се свърже служител, който ще потвърди поръчката и параметрите на стоката. Два дни преди доставката ще бъдете информирани за точния час на пристигането.

 8. Всеки клиент на Expedo може по всяко време да редактира или изтрие клиентския си профил като изпрати  съобщение към [email protected].  Това може да стане и чрез заявка от регистрирания e-mail от клиентския профил.

  Ако вашата доставка се осъществява от куриер или друга транспортна фирма, Expedo предоставя вашия телефонен номер за съгласуване на доставката.

 9. Всеки клиент има право да върне стока в срок от 14 дни след датата на получаване на доставката.

Когато става въпрос за спален комплект мебели качеството  определено се отплаща. Освен красива и приятна обстановка, спалният интериор трябва да ни предлага и максимално удобство. 

Начинът, по който спим, както и типа матрак, който ползваме е важен фактор за това да си гарантираме един необезпокояван сън и отлична почивка

Затова и изборът на удобен матрак и легло е от значение, за да си осигурим максимален комфорт и удобство. Техните качество и ниво на комфорт не бива да се подценяват.

Удобното легло несъмнено гарантира един здравословен сън и пълноценна почивка. Подходящият матрак осигурява правилна позиция на тялото по време на сън и зависококачествен матрак и легло стова и неговият избор също е важен. С избора си на и гарантирате ползи за своето здраве и настроение.

Ако цените качеството и комфорта, възползвайте се от офертите за промоционални комплекти на онлайн магазин Expedo. 

В магазина ще откриете различни класически легла с размери 80 х 200, които са изработени от висококачествени материали и предлагат високо качество и максимално удобство. 

Благодарение на разнообразните си дизайни леглата могат да бъдат избрани за различни видове интериор.

Спалните комплекти, които магазинът предлага включват 

 • тапицирани или стандартни дървени легла,
 • вградени матраци,
 • допълнително място за съхранение,
 • възглавници.

Промоционалните комплекти са налични в различни размери , цветове и дизайни, подходящи за различни видове спален интериор. Предлагат се както двойни, така и единични легла. Леглата се предлагат с различна ъглова ориентация. Налична е и богата гама от дамаски към тях.

Предлагат се в семпъл и изчистен дизайн, който е подходящ за всеки тип спалня, също така и се предлагат модели легла за детски и ученически стаи. Ще откриете класически дървени модели легла и тапицирани модели легла в различни цветове и мотиви. Без значение какъв  е интериорът на вашата спалня, тук можете да намерите точния модел спален комплект.

Предлагат се с различни варианти матрак и решетъчни рамки, като матраците са с различна степен на твърдост. Матраците на предлаганите легла са ортопедични и позволяват правилна позиция на тялото. Това съответно подпомага пълноценния и дълъг сън.

Леглата се предлагат  с различни нива на твърдост и се характеризират се с високо качество и здравина. Могат да се съчетават с различни видове интериор. Решетките им са направени от масивно дърво, което гарантира тяхната издръжливост.

 

Повърхностите на леглата са лакирани са със специален екологичен лак, който осигурява отлична защита от повреждане на повърхността и удължава живота на мебелите. 

Обработката на плоскостите на леглата с екологичен лак също така удължава техния експлоатационен живот и прави поддръжката им по-лесна. Изработени са от масивно дърво, което е с висока устойчивост на механични повреди. 

Някои от леглата са с вградени матраци, които са монтирани на дървена рамка. Това гарантира надеждната и здрава структура на леглото.

Едно от главните предимства на спалните комплекти са техните матраци, които позволяват максимално удобство и опора за цялото тяло. А добрата опора, която осигурява даден матрак, е от ключово значение за правилната позиция на тялото и премахването на напрежението в точките на натоварване.

Спалните комплекти разполагат с матраци, които са съставени от пружини Bonnell и пяна T30, които следват точно формата на тялото и осигуряват стабилност и удобство. 

Това тяхно свойство се дължи на факта, че благодарение на пяната матраците бързо възвръщат формата си след деформация. По този начин  осигуряват точното ниво на твърдост и премахват дискомфорта. 

Матраците, които са включени към спалните комплекти, осигуряват отлична проветривост, благодарение на висококачествените материи, от които са изработени. Те са приятни на допир и предлагат защита срещу влага, акари и развитие на мухъл.

Някои модели се предлагат с допълнително място за съхранение, което предлага удобство за всяка спалня. Там може удобно да се съхраняват различни видове багаж.Това е отлична опция за спални с малки размери.