10 % отстъпка на всичко – на вече намалени стоки от 01. до 04. юни | с код EXPEDO10

Тапицирано легло - boxspring WOLF + топер
Код на продукта:

Тапицирано легло - boxspring WOLF + топер

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Тапицирано легло - boxspring WOLF + топер

Леглото Boxspring WOLF + топер ще ви изуми със своя изчистен стил. Корпусът може да е тапициран с приятна материя или еко кожа. Високата и ватирана табла придава елегантност и практичност. Комфортът е гарантиран от пружинен матрак в комбинация с пяна T30. Част от леглото е с място за съхранение, с класически отвор отстрани. Леглото е с топер от пяна.

Резюме:

  • тапицирано легло
  • масивна конструкция
  • Т30 матраци от пяна и пружина
  • място за съхранение
  • избор на размер
  • топер
Čalouněná postel boxspring WOLF + topper
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(7:00 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.