Холни гарнитури и бокспринг легла - Ние не само ще Ви ги доставим, но и ще ги сглобим, като вземем и старите мебели 

Тапицирано легло DINA с матрак, 160х200
Код на продукта:

Тапицирано легло DINA с матрак, 160х200

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Тапицирано легло DINA с матрак, 160х200

Луксозното тапицирано легло DINA предлага всичко, без което модерната спалня не може. Предимствата му са луксозен дизайн и красиво ватирано чело с декоративни ленти , които създават елегантно впечатление. Изберете Цвят на тапицерията в като конфигурация , заедно с размера на спалното помещение за добър сън. Леглото включва решетка, 14 cm DE LUX матрак с пяна и място за съхранение за спално бельо.

Ще ви доставим у дома:

  • Тапицирано легло,
  • решетка
  • матрак DE LUX 14 см
  • съхранение
Čalouněná postel DINA s matrací, 160x200
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.