Намаления до -30% на ВСИЧКИ МЕБЕЛИ + доставка САМО за 9 лв., качване до етаж само за 29 лв. и монтаж и демонтаж на избрани мебели само за 59 лв.

Тапицирано легло TACOMA Velvet
Код на продукта:

Тапицирано легло TACOMA Velvet

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Тапицирано легло TACOMA Velvet

Тапицирано легло ACOMA Velvet. Ще ви очарова с уникалния и елегантен външен вид. Рамката на леглото е покрита с приятна розова материя. Леглото включва рамка и високи крака в естествен цвят, които подчертават цялостния облик на леглото.

Резюме:

  • Тапицирано легло
  • Ватирана табла
  • Ламелна решетка
  • Високи крака
  • Елегантен стил
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Единично Тапицирано легло NASTY 5
-23 %
Нощно шкафче  SOVA
-32 %
  В НАЛИЧНОСТ
370 лв 250 лв
Гардероб с плъзгащи врати FLORIA I
-23 %
  Наличност 2-3 седмици
700 лв 540 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.