При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Топер с мемори пяна GALAXY
Код на продукта:

Топер с мемори пяна GALAXY

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Топер с мемори пяна GALAXY

Tопер от мемори пяна GALAXY. Топерът или протекторът за матрак е чудесен за подобряване на свойствата на матрака, който използвате – ако не сте доволни от твърдостта, височината или ако искате да подобрите хигиената в леглото, можете да подобрите тези свойства, като закупите топер. Матрак с горен калъф от Visco мемори пяна без достъп, вакуумно формована средна твърдост, покрита с АЛОЕ ВЕРА с гумени ленти за лесно закрепване дори към високи матраци. Свалящият се цип е зашит от двете страни с климатизиращ слой от кухи влакна, който може да се пере на 60 °C. Топерът е с височина 7 см, включително калъфа.

Резюме:

  • топер от пяна
  • Visco мемори пяна
  • твърдост H3 - средно твърда
  • перящ се калъф с цип
Topper z paměťové pěny RELAX
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(По - Пе: 7 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Скрин URAL
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
-35 %
  В НАЛИЧНОСТ
570 лв 370 лв
Нощно шкафче  SOVA
БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА
-32 %
  В НАЛИЧНОСТ
370 лв 250 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.