Трапезен стол JULY Velvet
Код на продукта:

Трапезен стол JULY Velvet

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Трапезен стол JULY Velvet

Трапезният стол JULY Velvet ще ви очарова с уникалната си форма и елегантност. Конструкцията на стола е изработена от дърво, краката са в матово черно. Удобната седалка е покрита с кадифено мека материя. Облегалката и седалката са зашити с малки копчета. В горната част на облегалката има метална дръжка, а целият стол е облицован с малки копчета в посребрен цвят. Добавете нотка лукс към вашата трапезария или кухня.

Резюме:

  • Стол за хранене
  • Тапицирана седалка
  • Плат
  • Ватирана облегалка и седалка
  • Посребрен цвят
  • Дървени крака
Jídelní židle JULY Velvet
Jídelní židle JULY Velvet
Jídelní židle JULY Velvet
Jídelní židle JULY Velvet

Инструкции за сглобяване: Трапезен стол JULY Velvet

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.