ТОТАЛНА СКЛАДОВА РАЗПРОДАЖБА | последни бройки на безценица | ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ

Трапезен стол OLO
Код на продукта:

Трапезен стол OLO

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Трапезен стол OLO

Трапезният стол OLO ще ви очарова с оригиналния си външен вид и елегантност. Твърдите и стабилни крака на стола са изработени от метал в два цветови варианта. Седалката и облегалката са покрити с приятна материя, чийто цвят можете да изберете.

Резюме:

  • Стол за хранене
  • Тапицерия от плат
  • Метални крака
  • Избор на цвят
Jídelní židle OLO
Jídelní židle OLO
Jídelní židle OLO
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(Пон - Пет 8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Бар стол MARY Velvet
-26 %
  В НАЛИЧНОСТ
310 лв 230 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.