Трапезна маса LUI A
Код на продукта:

Трапезна маса LUI A

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Трапезна маса LUI A

Трапезната маса LUI A е с четири метални хромирани крака. Кръглият плот е с размери 90 см е изработен от закалено стъкло. Под него ще намерите рафт за съхранение от стъкло. Масата е идеална за четирима човека, благодарение на своите размери е подходяща и за по-малки стаи.

Резюме:

  • Кръгла маса за хранене
  • Метални крака
  • Стъклен плот
  • Идеална за 4 човека
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Трапезен стол  OLO
-20 %
  В НАЛИЧНОСТ
150 лв 120 лв
Трапезна маса HAWK
-17 %
  Наличност до 20-25 работни дни
960 лв 800 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.