Трапезна маса RASOL II Vener B
Код на продукта:

Трапезна маса RASOL II Vener B

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Трапезна маса RASOL II Vener B

Трапезна маса RASOL II Vener B. Основата е масивна метална конструкция, което гарантира стабилност и здравина. Правоъгълният горен плот е изработен от естествен дъбов фурнир. Благодарение на индустриалния стил, масата лесно се превръща в доминираща характеристика на всяка кухня или трапезария.

Резюме:

  • Трапезна маса
  • Плот от фурнир
  • Метална конструкция
  • Индустриален стил
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Стол KORAD SJ.077
-41 %
  Наличност 5-7 седмици
220 лв 130 лв
Кухненски комплект ALBERTA 180 PLUS
-33 %
  Наличност 2-3 седмици
1 380 лв 930 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.