ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

TВ ШКАФ KNIGHT RN
Код на продукта:

TВ ШКАФ KNIGHT RN

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: TВ ШКАФ KNIGHT RN

Описание на продукта: TВ ШКАФ KNIGHT RN

Съвременните ТВ шкафове вече са стабилни по своята форма, но ТВ ШКАФ KNIGHT RN ще ви изненада с нова концепция. Нейната нетипична височина и система от отделения не са напълно традиционни за този тип мебели. Има достатъчно място за дребни предмети и телевизор на нивото на очите ви, докато се отпускате на дивана с любимия си филм. Звучи обещаващо. Добавете към това красив рустикален дизайн с декоративна лайстна , солидна конструкция от качествен ламинат и ще получите естетично и практично допълнение към вашата всекидневна.
Наистина ли трябва да го имате? В момента предлагаме тази колекция в скандинавски бял бор в комбинация с див дъб - можете да видите цвета в декора . И ако това все още не е достатъчно, препоръчваме ви да разгледате цялата колекция KNIGHT.

Описание:

  • тв шкаф с рустикален вид.
  • качествен ламинат.
  • декоративна лайсна.
  • отделетелна система.
TV stolek KNIGHT RN

Инструкции за сглобяване: TВ ШКАФ KNIGHT RN

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Нощно шкафче  KNIGHT SN
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
180 лв 120 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.