ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

TВ Шкаф KOLOREDO RTV2D
Код на продукта:

TВ Шкаф KOLOREDO RTV2D

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: TВ Шкаф KOLOREDO RTV2D

TВ Шкаф KOLOREDO RTV2D Важен елемент от мебелите в дневната е тв шкаф. Представяме ви този модел от серията KOLOREDO. Сега имате къде да поставите телевизионния си екран!

Той е не само е красив на външен вид и модерен, но двете врати и рафтът го правят и практичен. Изработен е от висококачествен ламинат и има ABS кантове. Дръжките се използват за лесно отваряне.

Харесва ли ви този стил? Разполагаме с цялата колекция KOLOREDO, от която можете да изберете други продукти или целия комплект.

Описание:

  • TВ ШКАФ,
  • практичен и модерен модел,
  • две врати,
  • рафт
TV stolek KOLOREDO RTV2D

Инструкции за сглобяване: TВ Шкаф KOLOREDO RTV2D

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.