ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

ТВ ШКАФ LORA RTV 9
Код на продукта:

ТВ ШКАФ LORA RTV 9

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: ТВ ШКАФ LORA RTV 9

Описание на продукта: ТВ ШКАФ LORA RTV 9
ТВ ШКАФА се характеризира с модерен дизайн и висококачествена обработка. Производителите са съчетали елегантност, внимание към детайла и са създали идеалната мебел за любителите на модерните мебели. ТВ ШКАФ LORA RTV 9 е изработен от MDF плоскости, чиято рамка е матирана, а лицевата част е покрита с акрилно покритие, което придава чудесен ефект на висок гланц. Отстрани има два шкафа (по един от всяка страна) с врати на панти. В централната част има два отворени рафта за поставяне на различни предмети, например електронни устройства, свързани с телевизора.

Описание:

  • модерен тв шкаф,
  • 2x шкафа със сгъваеми врати,
  • 2 x рафт.
TV stolek LORA RTV 9
TV stolek LORA RTV 9

Инструкции за сглобяване: ТВ ШКАФ LORA RTV 9

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

ТВ ШКАФ LORA RTV 2
-19 %
  В НАЛИЧНОСТ
320 лв 260 лв
ТВ маса RTV BACON 150 Plus
-28 %
  В НАЛИЧНОСТ
600 лв 430 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.