ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

TВ маса ONESIA RTV
Код на продукта:

TВ маса ONESIA RTV

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: TВ маса ONESIA RTV

Маса за телевизор ONESIA RTV е изработена от качествен ламинат, който е оборудван с ABS ръбове. Тези ламинати предпазват от възможни механични повреди и влага. Отстрани на масата има малки шкафове с врати, в средата е малко чекмедже и отворено място за съхранение. Вратите и чекмеджетата имат черни пластмасови дръжки за по-лесно боравене. Горният плот е в черно, осигуряващ достатъчно място за телевизора. Предлагаме телевизионна маса в комбинация от естествен декор и черно.

Резюме:

  • Телевизионна маса
  • направена от ламинат
  • ABS ръбове
  • 2 малки шкафа
  • чекмедже
TV stolek ONESIA RTV

Инструкции за сглобяване: TВ маса ONESIA RTV

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Рафт COOK
-40 %
  В НАЛИЧНОСТ
100 лв 60 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.