ТОТАЛНА СКЛАДОВА РАЗПРОДАЖБА | последни бройки на безценица | ИСКАМ ДА ГО ВИДЯ

Витрина GRUND BWT54
Код на продукта:

Витрина GRUND BWT54

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Витрина GRUND BWT54

Витрината GRUND BWT54 с остъклена средна част е изработена от качествен ламинат с ABS ръб. Това предпазва ламината от механични повреди и влага. Стабилността на витрината се осигурява от крака, изработени от борова дървесина. Витрината включва три стъклени рафта, които се съхраняват зад частично остъклена врата. Вратата се отваря с помощта на система Push to open. Минималистичният вид на витрината може да бъде променен с помощта на LED осветление.

Описание:

  • Витрина
  • Изработена от ламинат
  • ABS ръбове
  • Частично остъклена врата
  • 3 стъклени рафта вътре
  • Функция Push to open
  • Избор на LED осветление
Vitrína GRUND BWT54

Инструкции за сглобяване: Витрина GRUND BWT54

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(Пон - Пет 8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.