Витрина HAVANA W2D
Код на продукта:

Витрина HAVANA W2D

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Витрина HAVANA W2D

Витрина HAVANA W2D е изработена от качествен ламинат. Вътрешността на витрината се състои от три рафта, които са частично скрити зад стъклена врата. Витрината е остъклена от три страни, гърбът е цял. В долната част на витрината има чекмедже. Вратата и чекмеджето са оборудвани с месингови дръжки.

Резюме:

  • Витрина
  • Изработено от ламинат
  • Чекмедже
  • Рафт
  • Две стъклени врати
Vitrína HAVANA W2D

Инструкции за сглобяване: Витрина HAVANA W2D

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.