Витрина HAVANA WSS
Код на продукта:

Витрина HAVANA WSS

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Витрина HAVANA WSS

Витрина HAVANA WSS е изработена от качествен ламинат. Витрината включва два шкафа, които са врати със заключване и три чекмеджета. Вратата на шкафа отдясно е частично остъклена, докато по-малкият шкаф отляво има пълна врата. Масивният вид е подкрепен от месингови дръжки на вратите и чекмеджетата.

Резюме:

  • Витрина
  • Изработено от ламинат
  • чекмеджета
  • шкафове за врати
  • стъклени и плътни врати
  • медни дръжки
Vitrína HAVANA WSS

Инструкции за сглобяване: Витрина HAVANA WSS

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:30-17:00)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Витрина  NORA KRW2
-16 %
  Наличност 6-9 седмици
620 лв 520 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.