10 % отстъпка на всичко – на вече намалени стоки от 01. до 04. юни | с код EXPEDO10

Витрина KNIGHT W2D
Код на продукта:

Витрина KNIGHT W2D

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Витрина KNIGHT W2D

Витрината KNIGHT W2D е изработена от висококачествен ламинат. Включва място за съхранение, разделено на шест секции. Четири заключващи се шкафа с рафтове, със стъкло в горната част и плътни врати в долната част. Освен това има три отворени рафта в горната част на витрината и пет чекмеджета под тях в долната част. Детайлни метални дръжки, декоративна горна лента, пластмасови чекмеджета и врати, които подчертават рустикалния стил. Можете лесно да съчетаете комбинираната витрина с интериора в провансалски стил.

Резюме:

  • витрина
  • от ламинат
  • декоративна лента
  • Метални дръжки
  • Остъклена и плътна врата
  • 4 малки шкафа
  • 3 отворени рафта
  • 5 чекмеджета
Vitrína KNIGHT W2D
Vitrína KNIGHT W2D
Vitrína KNIGHT W2D

Инструкции за сглобяване: Витрина KNIGHT W2D

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(7:00 - 15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Скрин KNIGHT K1S
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
750 лв 500 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.