БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА и КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ на всичко за поръчки, направени от 10 до 21 април | Пазарувай СЕГА!

Витрина KNIGHT WS
Код на продукта:

Витрина KNIGHT WS

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Витрина KNIGHT WS

Витрината на KNIGHT WS е изработена от висококачествен ламинат. Мястото за съхранение е проектирано от пет рафта, които са скрити зад напълно остъклена врата. Детайлните метални дръжки и декоративната горна лента подчертават рустикалния стил. Можете лесно да съчетаете витрината с две врати към интериора в провансалски стил, освен това е практична и ви дава много място за съхранение.

Резюме:

  • Витрина с две врати
  • От ламинат
  • Декоративна лента
  • Метални дръжки
  • Стъклени врати
  • Полица

Инструкции за сглобяване: Витрина KNIGHT WS

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(Пон - Пет 8:00-15:30)

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.