ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

Витрина PRESS W1S
Код на продукта:

Витрина PRESS W1S

Код на продукта:

Очаквайте скоро

ОБРАТНО

Описание на продукта: Витрина PRESS W1S

Витрина PRESS W1S е изработена от качествен LTD ламинат. Витрината включва три рафта, скрити зад стъклена врата. В долната част има малко чекмедже. Вратата и чекмеджето са оборудвани с метални дръжки, които подчертават рустикалния стил на цялата витрина. Лесно можете да комбинирате практична витрина в рустикален стил с интериора на спалнята или хола.

Резюме:

  • Изработена от ламинат
  • Стъклена врата
  • 3 рафта
  • Чекмедже
  • Метални дръжки
  • Рустикален стил
Vitrína PRESS W1S

Инструкции за сглобяване: Витрина PRESS W1S

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 32 571 201

(8:00-17:30)

Можете да ни питате за всичко *

Свързани продукти

Скрин PRESS K3S
-29 %
  В НАЛИЧНОСТ
650 лв 460 лв

Оценки и отзиви на клиенти

Изгоден транспорт в цяла България

Изгоден транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Изгодно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.