Витрина SALAMANKA WM (07) L/R

Витрина SALAMANKA WM (07) L/R

Очаквайте скоро

Код на продукта:

Описание на продукта: Витрина SALAMANKA WM (07) L/R

Витрина SALAMANKA WM (07) L / R. Изработена е от висококачествен ламинат, в предната част е снабдена с мембрана, предпазваща ламината от механични повреди. Заоблените ръбове придават на витрината нестандартен вид. Витрината включва частично остъклена врата. Към витрината може да се закупи LED осветление. Можете да избирате от множество цветове, както и ориентация за ъгъла.

Резюме:

  • Витрина
  • Изработена от ламинат
  • Заоблени ръбове
  • Частично остъклена врата
  • Опция за LED осветление
  • Ориентация надясно или наляво
Vitrína SALAMANKA WM (07) L/R
Vitrína SALAMANKA WM (07) L/R

Инструкции за сглобяване: Витрина SALAMANKA WM (07) L/R

Монтажни инструкции
Вашето име *
E-mail *
Телефон

Можете да се свържете директно с нас

+359 325 40 123

Можете да ни питате за всичко *

Оценки и отзиви на клиенти

Безплатен транспорт в цяла България

Безплатен транспорт в цяла България

Вие купувате, ние продаваме, ние доставяме. Правило, което важи за цяла България. Безплатно и до дома. Собствен транспорт, наши шофьори. Можете да разчитате на това. Никога няма да намерите доставката си на улицата. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Възможност за връщане на стоката до 14  дни.

Покупката онлайн, на стока, която не сте видели и не сте изпробвали,  не трябва да ви притеснява. Страхувате се, че няма да останете доволни? Не се страхувайте. С нас не трябва да се чувствате несигурни, защото ние разбираме вашите опасения. Можете да размислите. При покупката имате 14 дни, за да върнете продукта. Можете също така да върнете продукта и без причина, ние ще ви върнем парите. Рискувайте, заслужава си!

Гаранция 24 месеца

Гаранция 24 месеца

Във всеки магазин има установен ред, така и в нашия интернет магазин, съществуват правила, които ние всички спазваме. Молим ви  пазете си, фактурите и документите от покупката и не забравяйте, че може да  направите рекламация до две години от нея. Ние сме на ваше разположение. Бихме искали да сте спокойни с нас.