Поръчай легло | БЕЗПЛАТНО КАЧВАНЕ до всеки етаж | до края на октомври

Трапезни маси

Разтегателна маса RONY
-29 %
  Наличност 5-7 седмици
520 лв 370 лв
Разтегателна трапезна маса LUCIANO
-34 %
  Наличност до 20-25 работни дни
1 990 лв 1 310 лв
Разтегателна трапезна маса JACOBO
-32 %
Разтегателна трапезна маса TENHO
-32 %
  Наличност до 20-25 работни дни
660 лв 450 лв
Трапезна маса JESUS
-29 %
  В НАЛИЧНОСТ
410 лв 290 лв
Трапезна маса HENRIK
-28 %
  Наличност до 20-25 работни дни
470 лв 340 лв
Трапезна маса GULDEN
Нашият съвет
-18 %
  В НАЛИЧНОСТ
330 лв 270 лв
Разтегателни трапезни маси RODGERS
-29 %
  Наличност до 20-25 работни дни
1 430 лв 1 010 лв
Разтегателена маса BLOK
ТОП 100
-34 %
  В НАЛИЧНОСТ
530 лв 350 лв
Tрапезна маса SONG
-29 %
  Наличност 5-7 седмици
630 лв 450 лв
Трапезна маса KONSTANTIN I
-47 %
  Наличност до 20-25 работни дни
760 лв 400 лв
Разтегателна трапезна маса HESTIA
-27 %
  Наличност до 20-25 работни дни
600 лв 440 лв
Трапезна маса KONSTANTIN II
-37 %
  Наличност до 20-25 работни дни
730 лв 460 лв
Трапезна маса CAPITAL
-29 %
  Наличност до 20-25 работни дни
1 290 лв 910 лв
Трапезна маса KLEIN
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
900 лв 600 лв
Дървена маса GOMORA
-29 %
  Наличност 6-9 седмици
350 лв 250 лв
Кръгла дървена маса NOE
-18 %
  В НАЛИЧНОСТ
220 лв 180 лв
Разтегателена маса BUTTER
-45 %
  Наличност 5-7 седмици
510 лв 280 лв
Маса DENAR
-32 %
  Наличност 5-7 седмици
660 лв 450 лв
Разтегателна трапезна маса PORT-GLUM
-27 %
  Наличност 6-8 седмици
620 лв 450 лв
Дървена маса WOOD, квадратна
-15 %
  Наличност до 20 дни
260 лв 220 лв
Трапезна маса ALEXANDR
-23 %
  Наличност до 25 дни
520 лв 400 лв
Трапезна маса AGNES
-15 %
  Наличност до 20-25 работни дни
390 лв 330 лв
Трапезна маса DOM
-19 %
  Наличност до 20-25 работни дни
270 лв 220 лв

Често задавани въпроси

 1. Моделите маси за трапезария, които предлагаме могат да бъдат разгледани в Expedo.bg - нашия електронен магазин.

  • Плащане чрез GoPay

  • Плащане в брой на шофьора

 2. Ако желаете вашата маса да бъде в друг цвят, трябва да ни се обадите. Ние ще вземем под внимание изискванията ви и ще ви отговорим дали е възможно те да бъдат изпълнени.

 3. Трапезните маси, които от Expedo предлагаме са на цени от 130 до 1500 лв.

 4. Сроковете, в които доставяме трапезните маси са индивидуални и варират от седмица до 9 - 13 седмици.

 5. Гаранцията, в която предлагаме трапезните маси е две години. Обслужването през гаранционния период може да включва: поправка, замяна на продукта или връщане на парите, ако ремонтът или замяната са невъзможни.

 6. Информация относно направена от вас поръчката на трапезни маси можете да получите, ако се обадите на телефон: +359 879 323 522 или ни пишете на [email protected]. Ще отговорим на вашите въпроси и ако направите запитване през формата за контакти в онлайн магазина или ни потърсите на Facebook страницата ни.

 7. Можете да се откажете от поръчката си, ако ни се обадите преди трапезната маса да е пристигнала при вас. А ако вече сме ви я доставили, можете да я върнете в срок от 14 дни след доставката.

 8. В случай на дефект на продукта, който сте закупили от нашия магазин можете да подадете рекламация към нас на [email protected].

Трапезната маса е в центъра на всяка кухня или трапезария. Около нея сядате вечер със семейството, за да се насладите на вкусна вечеря и приятни разговори. Около тази мебел се събирате и с приятели и близки на празнични обеди или вечери, а през деня я използвате като работна зона или офис.

 

Затова, когато избирате маса за трапезарията трябва да подходите много внимателно, съобразявайки се с редица фактори.

Критерии при избор на трапезни/кухненски маси

Както казват някой от големите интериорни дизайнери, най-добрата маса за хранене е тази, която работи за вашия бюджет, има солидна конструкция, удобна е, побира се в пространството, с което разполагате и е в стил, който ще ви радва с години.

Размер

Размерът на масата зависи както от размерите на кухнята или трапезарията, така и от броя на хората, с които най-често се събирате край нея. 

 

За да ви е удобно да седите около масата не забравяйте следните правила:

 

 • Разстоянието от тази мебел до кухненския комплект или стените трябва да е около 100 - 120 см. Това разстояние е необходимо, за да можете да ставате, сядате и придвижвате спокойно около масата, без да притеснявате останалите членове на семейството си.

 

 • Не забравяйте и че според експертите минималното пространство, необходимо на един човек, за да се храни удобно е около 70 см. Имайки предвид това, подходящият размер на масата е този, който може да предостави достатъчно пространство за всички членове на семейството ви, плюс две допълнителни места.

 

Форма

Кръгли трапезни маси

Масите в кръгла или овална форма са чудесен избор за малки помещения, тъй като нямат ъгли и около тях можете да наредите повече хора. Много добро решение са за малки кухни и трапезарии, за кътчета за кафе и закуска или за трапезарии с отворен план.

 

Правоъгълни маси

Стандартно, правоъгълните трапезните и кухненските маси са много подходящ избор  за просторни, дълги и по-тесни помещения. Този тип мебели се вписват добре в пространството, предлагат доста места за сядане и придават на помещението стилен и елегантен вид. 

 

Квадратни маси

Като правило, квадратните маси се вписват най-добре в квадратни помещения. Ако и вашата кухня или трапезария са квадратни, една такава маса ще създаде усещане за баланс и симетрия. Маси с такава форма работят добре в квадратни стаи с всякакви размери, но чисто визуално стоят по-добре в по-малки пространства.

Материал

Изборът на материал зависи както от стила на трапезарията или кухнята, така и от функциите, които изпълнява масата. 

 

Дърво

Плътната, масивна дървесина е класически материал за производство на трапезни/кухненски маси. Дървото е здрав, стабилен и дълготраен материал и мебелите, изработени от него ще ви радват дълги години занапред. Трапезните маси от бор, акация, орех, клен са стилни, елегантни и придават топлина, уют и класа на всяка трапезария или кухня. 

 

Ламинирано ПДЧ

Мебелите, произведени от ламинат са модерни, здрави, стабилни и много стилни. Този материал позволява от него да се изработват маси във всякакви размери, форми, цветови комбинации и стилове, което го прави предпочитан както от производителите, така и от клиентите. Масите от ламинат са предпочитан избор за трапезарии обзаведени в модерен, индустриален и технологичен стил.

 

Стъкло

Стъклото е отличен материал, особено ако помещението ви е малко и искате да разширите визуално пространството. Обикновено от стъкло е само плотът на масата, а останала конструкция е от ламинат, дърво или метал. Стъклените маси са отличен избор за по- модерен интериор.

Защо трапезни/кухненски маси от Expedo?

В нашия магазин ще откриете изключително широк асортимент от трапезни маси от високо качество на добри цени. Ние можем да ви предложим както изискани и стилни маси, произведени от естествена дървесина, така и модерни, елегантни маси от висококачествен ламинат в разнообразни форми, размери и цветове.

Всички модели на кухненски маси, които от Expedo предлагаме са със стабилна конструкция, здрави крака и плотове, които издържат на високи натоварвания, надрасквания или удари. 

В нашия онлайн магазин ще откриете както маси, подходящи за класически обзаведени кухни или трапезарии, така маси, които се вписват перфектно в помещения, декорирани в индустриален, модернистичен и скандинавски стил.