При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Фирма Expedo мебели

История

Най-важното място в живота на почти всеки един човек е домашното огнище. Все пак домът е там, където е и сърцето. Всеки един от нас дълбоко желае да разполага с възможно най-комфортното и красиво пространство. Добавянето на малки щрихи обаче, осезаемо подпомага за постигането на точно това.

Силното стремление ще позволи на собственика да реализира пълният потенциал на своето жилище. Именно поради това, Expedo е с вас, тъй като напълно ви разбира. Чешката компания, която е създадена през 2012 година е тук, за да остави виден отпечатък, както върху своят пазар, така и върху Европейският.

Корените на мебелният бранд датират много преди официалното създаване, като те са били под формата на съвсем малък семеен бизнес, разполагащ със семейна фирмена структура. С течение на времето, благодарение на своите умения и професионализъм, те се разрастват и успяват да заемат почетни позиции.

През настоящата 2020 година, техният персонал състоящ се от 160 човека обслужва хиляди клиенти в Чехия, Словакия, Унгария, Румъния и България.

 

Мисия

Мисията на нашият отдаден екип е да предаде на самите вас шанса да получите възможно най-доброто обслужване през онлайн среда. Веднъж щом ни гласувате доверие, безплатните доставки и коректното отношение ще бъдат само част от превъзходните преимущества с които ще бъдете обсипани.

Българският пазар е изпълнен с милиони потребители от които средностатистически всеки втори притежава свой собствен имот под една или друга форма. В края на краищата, дома няма как да бъде цялостен и гостоприемен без наличието на подходящите мебели.

А нашите продукти от своя страна са възможно най-перфектните, както по цена, така и по качество. Мрежата ни от търговски обекти ще промени цялостната ви гледна точка относно декорирането на вашият апартамент или къща.

 

Визия и цели

Визията, която целим да достигнем е да се превърнем във водещ електронен магазин на територията на България, като заедно с това да бъдем и най-разпознаваемото име. Ние сме в тясно сътрудничество с нашето бъдеще и не смятаме да пренебрегваме нито един от вас.

Щастието и удовлетворението на всеки един от нашите клиенти е първи и последен приоритет. Това което екипът ни мечтае е да разполага винаги с възможността да ви помага в обзавеждането на дома. Ако се нуждаете от нова кухня, детска стая или спалня ние несъмнено сме точният партньор.

 

Сертификация

Макар, че практически на този етап сме изцяло онлайн магазин в България, това не ни освобождава от отговорността да тестваме и следователно сертифицираме нашата стока. Безопасността е винаги водещо нещо, именно поради което всеки един наш продукт се проверява от специалисти.

Мебелите ни са напълно безопасни, както за околната среда, така и за крайният потребител. Всички стандарти за ЕС са дословно спазени, като към това число включваме успешно завършване на – GPSD и TUV. Тестовете се провеждат всяка година и на всяка нова принадлежност, която е новопостъпила в нашият каталог.

 

Защо да изберем Expedo мебели ?

Основният мотив, който би ви накарал да се обърнете към нас е факта, че нашите продукти са с доказан произход и състав. Успехът е най-добрата гаранция, а ние безспорно показваме това дори и на Европейската сцена.

Всяка една мебел се изгражда под строго внимание от сертифицирани професионалисти с дългогодишен опит и най-вече според законовите мерки и стандарти. За производството им ние винаги използваме само и единствено висококачествени материали, отличаващи се със здравина, дълготрайност и привлекателност.

Съотношението цена-качество не варира тук, защото нашата идея е да бъдем полезни за всеки. Независимо от наличният ви бюджет вие ще разполагате с уникалната възможност да откриете нови артикули, съставени от най-добрите материали на повече от достъпни цени.

Останалите предимства от които ще можете да се възползвате са следните няколко :

  • Пълна гаранция
  • Възможност за замяна
  • Експресни и безплатни доставки в цялата страна
  • 24/7 онлайн обслужване
  • Заплащане на място

Ние сме мебелите на народа и не възнамеряваме да променяме тази концепция. В крайна сметка най-голямата награда за нас е да подтикнем вашата великолепна усмивка, правейки ви щастливи, развълнувани и максимално задоволени.