При покупка над 240 лв имате ТРАНСПОРТ и ДО ЕТАЖ на мебели БЕЗПЛАТНО

Отказ от договор

Уважеми клиенти, срещнали сте проблем, че стоките не Ви подхождат или не отговарят на Вашите очаквания?  

Няма проблем, ние ще се радваме да ви помогнем и да ви посъветвеме как правилно да се откажете от договора за покупка и да върнете стоката.

1.Изпратете писмено отказ от договора за покупка.

Ако стоката не Ви харесва, разбира се имате възможност да я върнете. Съгласно закона, клиентът има право да върне стоката в рамките на 14 дни. Въпреки това, ние ценим нашите клиенти и се опитваме да удоволетворим техните нужди, доколкото е възможно, ние удължаваме срока за връщане до 14 дни от доставката.

2.Попълнете протокола

Следвайте инсрукциите, при попълване на този формуляр,  който можете да ни изпратите на reklamacia@expedo.bg.

3.Ние ще обработим вашето оттегляне от договора за покупка.

Съгласно представените документи и попълнения протокол, нашият служител от отдел рекламации ще обработи Вашето отказване от договора за покупка и ще прецени възможността за връщане на стоката. В някои случаи, за съжаление не е възможно връщането на стоката. (напр. в случай на покупка на юридическо лице, след крайния срок).

Можете да върнете стоката в рамките на 14 дни от доставката на Вашия адрес. Стоките е необходимо да върнете на нашия адрес (т.е. склад). Ще получите повече инфорация по имейл.

4.Изпратете стоката до нашия склад.

Можете да изпратите стоките чрез всяка експедиторска компания или да ги доставите лично. Стоката може да бъде върната всеки работен ден. При лично предаване предварително се договерете за час. Стоката трябва да бъде добре опакована, за да се предотврати евентуална повреда.

5.Приемане на стоката в нашия склад.

След приемане на стоките в нашия склад, ние ще проверим и оценим тяхното състояние.

Ще Ви изпратим потвърждение за получаване на стоката по имейл.

Парите ще Ви върнем по вашата банкова сметка, не по-късно от 14 дни, след получаване на стоката.