Поръчай легло | БЕЗПЛАТНО КАЧВАНЕ до всеки етаж | до края на октомври

Спални аксесоари

Възглавница SFINGA
  Наличност Очаква се скоро
Очаквайте скоро
Топер от пяна TOP
ТОП 100
-13 %
  Наличност 4-6 седмици
150 лв 130 лв
Чаршаф с ластик FLERET
-20 %
  В НАЛИЧНОСТ
50 лв 40 лв
Чаршаф с ластик JERSEY
-20 %
  В НАЛИЧНОСТ
50 лв 40 лв
Topper z paměťové pěny RELAX
-26 %
  Наличност до 20 дни
380 лв 280 лв
Протектор за матрак ZIRO
-17 %
  Наличност до 20 дни
60 лв 50 лв
Топер от пяна FANY
Ново
-25 %
  Наличност до 20 дни
200 лв 150 лв
Топер от пяна REX
Ново
-27 %
  Наличност до 20 дни
480 лв 350 лв
Възглавница от термоеластична пяна Visco PREMIUM
-22 %
Възглавница от антиалергична пяна Visco MASSAGE
-29 %
Топер с мемори пяна REMON
-23 %
  Наличност 4-6 седмици
130 лв 100 лв
Комплект спално бельо SIDUX
-29 %
  В НАЛИЧНОСТ
70 лв 50 лв
Шалте с калъфки TAUBE
-29 %
  Наличност 11-15 седмици
140 лв 100 лв
Шалте с калъфки LANUME
-29 %
  Наличност 11-15 седмици
170 лв 120 лв
Шалте с калъфки PRAKTIC
-29 %
  Наличност 11-15 седмици
170 лв 120 лв
Комплект спално бельо WRITE
-33 %
  Наличност 11-15 седмици
180 лв 120 лв
Комплект спално бельо PILOT
-27 %
  Наличност 11-15 седмици
260 лв 190 лв
Комплект спално бельо PINKI
-27 %
  Наличност 11-15 седмици
260 лв 190 лв

Често задавани въпроси

 1. Аксесоарите и спалното бельо, което предлагаме може да бъде разгледано в нашия магазин - Expedo.bg.

 2. Не. Докато правите поръчката за спално бельо е достатъчно да ни посочите адрес на доставка, три имена и начин на плащане.

 3.  

  Покупката можете да платите при доставката ( с карта или в брой), с банков превод или с карта или в брой, ако дойдете на място в нашия склад.

 4. Цените, на които предлагаме спални комплекти и аксесоари варират от 50 до 170 лв.

 5. Доставката на спални аксесоари и комплекти е индивидуална и отнема от 15 - 20 дни (работни) до 9 - 13 седмици.

 6. Спалните аксесоари, които предлагаме са с 24 месеца гаранция, която покрива ремонт или замяна на продукта. Ако те са невъзможни, ще ви върнем парите за покупката.

 7.  

  Ако забележите дефект в закупения продукт, попълнете формата за рекламация и ни я изпратете на [email protected]. Ние ще се свържем с вас веднага след като я получим, за да разрешим проблема. 

  • Пишете ни на имейл [email protected]
  • Направете запитване във формата за контакти на магазина
  • Потърсете ни на телефон +359 879 323 522
  • Изпратете съобщение на  Facebook страницата ни

Спални аксесоари. Нуждите на тялото на всеки човек са различни, но всички се нуждаем средно от 7 - 8 часа сън, за да се чувстваме добре. В допълнение към достатъчните часове, сънят трябва да е здрав, тъй като единствено по този начин тялото, умът и нервната ни система могат да се възстановят напълно.

Ето защо е много важно да осигурите на себе си и на семейството си всички важни спални аксесоари, които да ви създадат удобство и комфорт по време на сън.

Видове спално бельо и аксесоари

Завивки и одеяла

Дали ще си почивате или ще спите, одеялата ще ви помогнат да се почувствате комфортно и уютно в леглото или на дивана. Тези спални аксесоари са меки, топли и много удобни и са спалното бельо, без което не може нито един от нас. 

При избора на завивки или одеяло е много важно те не само да са в подходящите размери и цветове, но и да са от материи, които ви носят най-голям комфорт. 

 

Естествени материи

Аксесоарите за завиване от естествени материи са здрави, дишащи и дълготрайни. Могат да бъдат изработени от вълна, памук или друг естествен материал и предлагат чудесен контрол на телесната температура.

 

Синтетични материи

Завивките от синтетични материи се поддържат лесно, осигуряват също като естествените материи добър контрол на телесната температура и са отличен избор, ако страдате от алергии. За разлика от одеялата от естествени материи, синтетичните са леки и могат да се перат в пералня. Одеялата от микрофибър са антибактериални, леки, с  пълнеж от фини влакна и са подходящи както за възрастни, така и за деца.

 

Възглавници

От възглавницата зависи какъв е сънят ви. Ако тя е неудобна и се събуждате със схванат врат, това е индикация, че трябва да я смените с по-удобна и подходяща за начина ви на спане. Подобно на завивките, и възглавниците се предлагат с естествен или синтетичен пълнеж.

 

С естествен пълнеж

Този вид спални аксесоари обикновено са пълни с пух или пера. Възглавниците пълни с пух са леки и осигуряват мека и удобна опора на врата и главата. Аксесоарите пълни с пера са по-тежки, твърди и не предлагат толкова голям комфорт.

 

Със синтетичен пълнеж 

Възглавниците със синтетичен пълнеж се предлагат с различна степен на твърдост. В зависимост от индивидуалните си потребности можете да се спрете както на възглавници от латекс, антиалергична пяна, микрофибър, термоеластична пяна, така и на аксесоари с охлаждащи свойства, антиалергични възглавници 4 сезона и много други.

Топери

Ако леглото ви е неудобно или спите всяка нощ на дивана, топерите са безценен аксесоар, който ще ви донесе така желания комфорт по време на сън. Тези аксесоари са изработени от високотехнологична пяна, която се адаптира към формата на тялото, осигурявайки изключителен комфорт и здрав сън.  Освен, че подобряват качеството на съня, топерите предпазват и матрака и удължават неговия живот.

Защо спални аксесоари от Expedo?

В нашия магазин ще откриете разнообразна гама от аксесоари, които ще ви помогнат да спите здрав и непробуден сън. Ние разполагаме както с широк спектър от възглавници с естествен и синтетичен пълнеж, така и с разнообразни модели и размери топери, спални комплекти и естествени и синтетични завивки.

 

Голяма част от одеялата и възглавниците са от синтетични антиалергични материи и осигуряват максимален комфорт и удобство. Спалните аксесоари са леки, поддържат се лесно и могат да се перат в пералня при 40 - 60 градуса.

 

Моделите топери, които ще откриете в магазин Expedo са от високотехнологична пяна, адаптираща се към формата тялото за по-голям комфорт. Размерите, в които ги предлагаме са подходящи за всички повърхности за спане -  единични легла, дивани, двойни легла. Върху тях можете да спите  дори на пода или в палатка.

 

Като магазин, който държи на качеството на продуктите, които предлага, ние работим единствено с доказали се производители, които произвеждат висококачествени, удобни и комфортни спални аксесоари.

 

Нуждаете се от аксесоари, които да ви осигурят здравословен и непробуден сън? Разгледайте продуктите на Expedo и ще откриете точно това, от което имате нужда.