ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

Блог

При покупка
Markéta Etrychová
8.6.2023

Меката мебел е една от най-използваните мебели в дома. Почти всяка мебел, за която се сетите, се произвежда в тапициран вид. Най-популярни са леглата, диваните, фотьойлите, както и столовете. Преди да изберете е важно да се вземат предвид няколко параметъра.

Детска стая
Идеи
Jana Budinská
1.6.2023

Международният ден на детето се отбелязва на 1 юни. Това е важен празник, който ни напомня за правата и нуждите на децата. Целта е да се подпомогне тяхното образование, здраве и щастливо развитие. Децата се чувстват по-сигурни и защитени, когато са близо до родителите си. Те могат да се обърнат към тях по всяко време, да поискат съвет, да споделят своите мисли, чувства и преживявания. Ето защо децата предпочитат да играят близо до родителите си. Родителите могат да насърчават и подкрепят децата в техните игри и дейности.

Идеи
Alexandra Doskočilová
25.5.2023

В днешното натоварено време е от съществено значение за цялостното ни благосъстояние да намерим собствено място за моменти на спокойствие, почивка и комфорт. Един от най-добрите начини е да създадете място за почивка у дома, във вашата градина. Добавяйки естествени елементи, растения и удобни градински мебели, можете да създадете страхотно пространство и да го превърнете в оазис на спокойствието. В днешната статия ще представим няколко стъпки и ще ви преведем през процеса на създаване на зона за почивка, където можете да се скриете от стреса на ежедневието.

Идеи
Markéta Etrychová
18.5.2023

Разгледайте нашите дивани и канапета, които блестят с елегантност и комфорт, а също така са идеални за малки интериори. Предлагаме ви 10 съвета за малки дивани и канапета, които са подходящи и за спалня, свързана с всекидневната.

Грижа за мебелите
Alexandra Doskočilová
11.5.2023

Градинските мебели са красиво допълнение към всяко открито пространство, добавяйки стил и комфорт. Въпреки това, те могат да бъдат податливи на повреди от различни влияния, особено от дъжд. Без подходяща защита градинските мебели могат бързо да избледнеят или да се повредят. В днешната статия ще ви покажем няколко начина, как да съхраните градинските мебели.

Идеи
Jana Budinská
4.5.2023

Международният ден на семейството се отбелязва всяка година на 15 май. Този ден ни напомня за важността на семейството в нашето общество. Семейството играе незаменима роля в грижата за децата, в отглеждането и възпитанието на децата. И тъй като целта на този празник е и насърчаване на семейните отношения и отговорност, предлагаме ви няколко съвета как по естествен начин да включите децата в чистенето и да се забавлявате много заедно.

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
27.4.2023

Дайте втори живот на старите мебели. Ремонтирайте гардероба на баба ви, скрина или други мебели от масивно дърво със собствените си ръце. Предлагаме ви лесна процедура за обновяване на мебели. Няма причина да изгаряте старите мебели през филипо-яковата нощ или на Хелоин.( В нощта 30.IV.  срещу 1.V., е празника на св. Филип и св. Яков, като символ на отминаването на зимата – в Чехия).

Идеи
Markéta Etrychová
20.4.2023

В събота, 22 април  е Денят на Земята. Това е световно събитие. Направете нещо за природата и използвайте стари кутии, например такива останали от мебели. Предоставяме ви бързи и лесни съвети за изработка на стилни кутии за съхранение от стари кутии, които бихте изхвърлили.

Идеи
Markéta Etrychová
17.4.2023

Независимо дали имате малък или просторен хол, килимът е един от най-важните декоративни аксесоари, които е добре да присъстват в него.

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
13.4.2023

Банята и тоалетната се нуждаят от редовно почистване, за предпочитане постоянно. Благодарение на това, едно основно почистване на банята, няма да ви отнеме повече от 30 минути. Повярвайте, дори за няколко минути, можете да почистите перфектно тоалетната, ваната и душа. Важни са планирането и подготовката.

Безплатна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни