БЕЗПЛАТНО КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ → за всяка поръчка, направена през месец юли, която съдържа легло

Блог

Идеи
Markéta Etrychová
30.6.2022

Традиционните материали, къщите и провинцията символизират селския стил. Неговият оптимизъм и чар ще завладее всеки. Можете да създадете за кратко време уникално пространство, което ще  излъчва топлината на дома. Ще ви посъветваме с няколко съвета каква да е трапезарията в селски стил. Потърсете вдъхновение от кухнята на баба си.

Идеи
Консултация
Markéta Etrychová
27.6.2022

Едва ли ще откриете друга мебел, която да се вписва толкова добре в интериора на дома, колкото табуретките. Тези мебели са изключително практични, функционални, удобни и можете да ги използвате както за сядане, така и за отмора на краката, вместо трапезни или бар столове и дори като масичка.

Идеи
Markéta Etrychová
23.6.2022

Горещите летни дни и нощи ни предупреждават за идващото лято. Живакът на термометъра рязко се покачва към тропически стойности и качеството на съня рязко намалява. Тялото се нуждае от пълноценен сън, което се отразява на работата ни за следващия ден.  Посегнете към спално бельо, което ще  ви охлади.

При покупка
Идеи
Markéta Etrychová
20.6.2022

Кухнята е онова помещение в къщата, в което вие и семейството ви обичате да прекарвате най-много време. Това е помещението, в което не само приготвяте и поднасяте вкусна домашна храна, но и в което всяка вечер се събирате с най-близките си хора около масата за хранене и докато си хапвате споделяте как е минал денят ви.

Идеи
Markéta Etrychová
16.6.2022

Топлите вечери безспорно ни насърчават за  приготвянето на добра храна и напитки  на барбекюто в компанията на семейството или приятелите. Започнете сезона на барбекюто със стил и без месо. Няма да ви липсва въображение. Предлагаме ви вегетариански деликатеси на скара. Седнете при нас, гответе с нас!

Идеи
Markéta Etrychová
13.6.2022

Вложили сте душа и сърце в обзавеждането на дома си. Избралите сте перфектният стил, съчетали сте мебелите с финес и много вкус и дори сте се погрижили за малките детайли и декорацията.

И все пак, имате чувството, че ви липсва някоя малка, но практична и най-вече функционална мебел, която да се вписва идеално във всяко едно помещение и която да придаде цялостен завършек на интериорния дизайн.

Идеи
Markéta Etrychová
9.6.2022

При създаването на коридор може да бъде лесно, дори и с ограничен бюджет. Обърнете специално внимание на практичната употреба, но и на цялостния външен вид. При избора на мебели голяма роля играят големината на антрето, наличието на прозорец или остъкляването на входната врата. Предлагаме ви няколко доказани съвета как да подредите коридор до 800 лв.

Идеи
Markéta Etrychová
6.6.2022

Предстои ви избор и покупка на мебели за сядане, но не сте напълно сигурни каква е разликата между стол и кресло и се страхувате да не сгрешите.

Всъщност, може да се изненадате колко хора са като вас и трудно правят разлика между двата вида мебели за сядане. А такава има и тя не е малка.

Детска стая
Идеи
Markéta Etrychová
2.6.2022

 За очакваното раждане на бебето искате ли да сте перфектно подготвени? Повярвайте, че през първите месеци от живота  на бебето изобщо не е трудно. Можете обаче да се подготвите и за следващите години при прохождането му. Подредете правилно детската му стая. Предлагаме няколко съвета как да го направите.

Идеи
Markéta Etrychová
26.5.2022

Насладете се на топлите вечери в градината или на терасата. Предлагаме ви нетрадиционни съвети за хранене на открито. Независимо дали обичате да вечеряте  двама или с група приятели, комфортът за всички е важен. Можете също така да впечатлите с непринудена вечеря или обяд в градината. Вдъхновете се.

Безплатен транспорт

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни