Поръчай легло с| БЕЗПЛАТЕНО КАЧВАНЕ до етаж | до края на февруари

Блог

Идеи
Markéta Etrychová
2.2.2023

Търсите нова спалня с ограничен бюджет? Предлагаме ви 6 съвета за удобни тапицирани и дървени легла под 1200 лв. Ние ще ви посъветваме какъв размер легло да изберете и за какво да помислите преди да изберете ново легло.

Идеи
Markéta Etrychová
26.1.2023

Цветът на годината се избира всяка година въз основа на тенденциите и предпочитанията в обществото, които се проявяват в модата, дизайна, архитектурата и други сектори. Тази година цветът е нюансът Viva Magenta. Цвят, символизиращ оптимизъм, нова енергия и сила. Запознайте се отблизо с цвета на годината Pantone Color Institute.

Идеи
Markéta Etrychová
23.1.2023

В началото на 2023 година все повече компании се стремят да създадат по-комфортна, продуктивна и ангажираща работна среда за своите служители.

Детска стая
Идеи
Markéta Etrychová
19.1.2023

Декорирането на детска стая може да бъде забавно. Създайте пространство, съобразено с уникалните нужди и предпочитания на вашето дете. С подходящите мебели и декорации, можете да създадете стая, която е функционална, визуално привлекателна и на която детето ви ще се радва дълги години.

Идеи
Markéta Etrychová
16.1.2023

Аксесоарите играят важна декоративна и функционална роля при обзавеждането на детската стая, тъй като могат да превърнат и най-семпло обзаведеното помещение в любимо място за игри, сън и забавления на малките.

Ето защо, ако ви предстои обзавеждане на стаята на детето трябва да обмислите внимателно покупката на подходящите аксесоари.

Идеи
Markéta Etrychová
12.1.2023

Спалня, в която ще се чувствате в безопасност. Обградете се с правилните цветове, декорации и материали. Дори и с помощта на няколко малки неща, можете да създадете уютна спалня, готова за зимно излежаване. Дългите тъмни вечери определено ще ви насърчат да правите по-дълги почивки или да сменяте домовете си.

Идеи
Markéta Etrychová
9.1.2023

Цветовете имат силна енергия и оказват голямо влияние както на настроението, така и на съня ви.

Неправилният цвят в спалнята може увеличи безпокойството, да ви държи будни и вместо да ви помогне да се отпуснете да ви напрегне още повече.

 

Идеи
Markéta Etrychová
9.1.2023

Изберете от широката ни гама хотелски легла. Тапицираните, масивните и боксспринг легла са подходящи за хотели, къщи за гости, пансиони, също така и за студентски общежития и др. Към всяко легло препоръчваме да добавите топер или топ матрак. Благодарение на които ще осигурите максимален комфорт на вашите клиенти.

Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
6.1.2023

Матраците за хотелите и къщите за гости, трябва да отговарят на няколко критерия. От особено важно значение е калъфът, който може да се сваля и пере, свободно да приляга без рамка, за оптимална твърдост и височина. Свалящите се калъфи гарантират изключителна хигиена на леглото, здравина,  височина и комфорт. Не можете да угодите на всички гости, затова препоръчително е да изберете средно твърди матраци с височина поне 15 см.

Идеи
Консултация
Alexandra Doskočilová
6.1.2023

Максималният комфорт на гостите е мисия номер едно за хотелиерите. Доволният гост с удоволствие ще се върне в обекта за настаняване. Тяхната удовлетвореност се влияе основно от състоянието на стаята, освен качествените мебели, легло и матрак, не трябва да забравяме спалното бельо.

Безплатна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни