Sleva na všechny produkty do konce září | -5% s kódem SALE5.

Блог

Идеи
Малък апартамент
Грижа за мебелите
Консултация
Alexandra Doskočilová
22.9.2022

Важно е първо да дезинфекцирате засегнатите от мухъл места, чрез боядисване или пръскане, да намокрите или избършете цялата повърхност с вода. Стената трябва да бъде напоена, така че мухълът да не се разпространява във въздуха. След това избършете около 10 cm стената, която не е мухлясала с чиста кърпа.  Изстържете плесента с груба четка. При голям налеп от мухъл, е необходимо да се премахне и засегнатата мазилка, можете да повторите процедурата, ако се налага.  Ако се интересувате от още съвети и трикове, прочетете по-нататък и ние ще ви посочим, и други варианти.

Детска стая
Идеи
Грижа за мебелите
Alexandra Doskočilová
15.9.2022

Тъй като бавно наближава края на летния сезон и скоро започваме подготовката за зимния, това е последният ни шанс да извадим скарата, необходимите инструменти и да се отпуснем. Може вече след тазгодишния невероятен сезон да сте пробвали всички класически рецепти, така че в края на лятото, ви предлагаме още няколко съвета, как да завършите сезона на скара по интересен и нетрадиционен начин.

При покупка
Идеи
Alexandra Doskočilová
12.9.2022

Отдавна обмисляте смяната на леглото в спалнята, но все отлагате, защото не сте напълно сигурни как да направите подходящия избор.

Спокойно. Ние сме тук, за да ви споделим няколко идеи и съвети за избор на легло за спалня, с които се надяваме, че ще ви помогнем да се справите по-бързо и лесно при избора и покупката на подходящото легло.

Идеи
Малък апартамент
Alexandra Doskočilová
8.9.2022

Изборът на най-добрия диван за вашия дом, не винаги е лесна работа, затова с тази статия сме подготвили за вас селекция от най-продаваните ни продукти, а накрая малко новини. Ако все още се чудите кой да изберете, се надяваме с днешната статия да ви улесним в търсенето и избора.

Идеи
Markéta Etrychová
5.9.2022

За разлика от нас, децата, особено докато са малки прекарват по-голяма част от денонощието в леглото. Затова е много важно детското легло, в което спят и играят да е напълно безопасно, удобно и комфортно.

Детска стая
При покупка
Идеи
Alexandra Doskočilová
5.9.2022

Креватчето, в което сложихте вашето бебе не много отдавна, изглеждаше огромно за него, нали?

И все пак, само няколко месеца по-късно малкото ви съкровище не само не иска да стои в него, но и често прави опити да прескача през решетките.

Идеи
Markéta Etrychová
1.9.2022

Избирате ли нови мебели и срещали ли сте термина ламинат? Притеснявате ли се от използвания материал, колебаете се,  дали да купите мечтания модел или не? Представяме ви преглед на това, какво е ламинат. Запознайте се с неговите предимства и недостатъци. Не е нужно да се притеснявате за мебелите от ламинат. Освен това можете да получите ламинат в различни декори и цветове на много изгодни цени.

Идеи
Markéta Etrychová
25.8.2022

Лофт жилищата възникват през 50-те и 60-те години на миналия век. В точен превод лофт означава таванско помещение или тераса, но също така и горен открит етаж на фабрика. Представлява бохемски начин на живот първоначално в индустриални сгради, стари фабрики, водни кули, халета или жп гари. Запознайте се с просторните жилища заедно с нас.

Идеи
Консултация
Markéta Etrychová
22.8.2022

Предстои ви обзавеждане на всекидневната в новия ви дом и предполагаме се чувствате леко объркани и несигурни дали ще успеете да се справите с проектирането на стаята така, както сте си мечтали.

Наистина, с толкова много възможности за избор на мебели, декорация и аксесоари е възможно да изпитате затруднения при вземането на решение кои мебели искате да присъстват в дневната ви и кои не са толкова задължителни.

Идеи
Markéta Etrychová
18.8.2022

Ваканциите почти свършиха и учениците се връщат в общежитията или в квартирите си. Необходимо е да организирате нещо за вашето дете? Първоначалната инвестиция за обзавеждане не е малка, затова ви предлагаме няколко съвета за евтини мебели, за ученици. Обзаведете цялото помещение удобно, но в същото време стилно. Вдъхновете се от нашите модели.

Безплатна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни