Блог

Идеи
Консултация
Jiří Neužil
21.10.2021

Често ви боли гърбът? Не сте единствените с този проблем! Почти всеки от нас е изпитвал болки в гърба. Причина за това са преди всичко все по-заседналият начин на живот и все по-честите професии с минимално физическо натоварване, при които по-голямата част от работното време прекарваме пред монитора на компютъра. Седенето в неестествено положение, изкривеният гръбначен стълб, неподходящият стол. Всичко това натоварва много гърба и шийните прешлени.

Идеи
Малък апартамент
Markéta Etrychová
18.10.2021

Наличието на малка баня не означава, че трябва да се откажете от стила и функционалността ѝ. Напротив. Знаете ли как да подберете мебелите за баня, цветовете, формите и аксесоарите по правилния начин можете да създадете малка дизайнерска баня, която е не само стилна и модерна, но и функционална.

Идеи
Jiří Neužil
14.10.2021

Есента и първите слани вече чукат на вратата. Заедно с тях идва и времето за замяна на леките летни дрехи с по-топли палта и якета. Може би и вие се борите всяка година с проблема къде да приберете сезонните дрехи, а в гардероба ви е паднала бомба? В такъв случай сме сигурни, че днешната статия ще ви бъде от полза.

Идеи
Консултация
11.10.2021

Проектирането на малък апартамент може да бъде истинско предизвикателство, особено когато трябва да организирате пространството така, че да ви е удобно и комфортно както за живеене, така и за работа.

Но не се притеснявайте. С малко креативност и с идеите, които след съвсем мъничко ще ви дадем сме сигурни, че ще успеете да се справите.

Идеи
Jiří Neužil
7.10.2021

Чудите се как да обзаведете малкото си жилище? Повярвайте, животът в малко студио, не винаги изисква компромиси с вашите представи за стила и дизайна на жилището. Малкото пространство не означава непременно големи проблеми с обзавеждането му.

Идеи
Markéta Etrychová
4.10.2021

Банята ви “плаче” за основен ремонт, но нямате нито времето, нито търпението, а най-вече нямате средствата, с които го направите както трябва и както ви се иска.

Всъщност, за да придадете на остарялата и амортизирана баня по-модерен, функционален и свеж вид не е необходимо да теглите кредит или да изпразвате лимита на кредитната си карта. Трябва ви само желание, малко от времето ви, доза креативност и няколко лесни за изпълнение идеи.

Идеи
Jiří Neužil
30.9.2021

Вашият килим изглежда „захабен” и избледнял? Не унивайте и не избързвайте да купувате нов. За да възвърнете сияните му цветове е достатъчно просто да положите малко специални грижи. Ще видите, че пак ще бъде като нов. Как обаче да почистим такъв килим? Ако се колебаете кой метод за чистене е идеалният, тази статия е предназначена именно за вас.

Идеи
Markéta Etrychová
27.9.2021

Планирате внимателно как да разпределите мебелите в дневната, но колкото и да се стараете, около дивана винаги остава празно пространство, което се чудите как да запълните.

Идеи
Грижа за мебелите
Консултация
Jiří Neužil
23.9.2021

Тапицерия, възглавници за сядане, възглавнички. И вие ли не можете без тях? Нищо чудно. Ако искате да седите удобно те са незаменими. Затова повечето от нас предпочитат тапицирани мебели не само в интериора на столовата, но и вън на тераса. Не бива обаче да забравяме, че тапицерията изисква щателни и специфични грижи. Единствено така ще запази първоначалния си вид, форма, цвят и качество на материала.

Идеи
Markéta Etrychová
20.9.2021

Правило ли ви е впечатление колко различно е обзаведен и декориран дома на вашите баба и дядо от този на родителите ви и от вашия собствен?

Всъщност, напълно логично е да има различия в интериора и декорацията на домовете, тъй като стиловете в интериорния дизайн еволюират през годините.

Ако ви е интересно за това как се е променяла модата в дизайна и аксесоарите през годините, предлагаме ви да ни придружите на едно кратко пътешествие в света на обзавеждането.

Безплатен транспорт

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни