Блог

Консултация
28.4.2021

Голямата влага, въздух и студ при дървените повърхности са чудесно място за размножаване на мухъл. Мебелите на открито започват бързо да мухлясват. За да почистите мухъла от дървените мебели, подгответе четка, гъба за миене на съдове и кофа с вода. Към водата може да се добавят оцет, сол или препарат за миене на съдове. С получената смес почистете цялата мебел и я оставете да изсъхне на слънце.

Детска стая
Идеи
26.4.2021

Спомняте ли си времето, когато сте били дете и всичко, за което сте си мечтали е да имате красива детска стая и легло с формата на кола, като индианско типи (шатра) или двойно легло? Е, сега вашите деца най-вероятно мечтаят за същото.

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
20.4.2021

Почти винаги, когато стане дума за качеството на съня се изтъква важността на матрака и възглавницата. Те наистина са важни, но не по-маловажни са и спалните комплекти, върху които спите.

Идеи
Lucie Javůrková
13.4.2021

Растенията са полезни за отстраняване на вредните вещества във въздуха, а някои дори спомагат за по-добър сън. В същото време те добавят усещане за свежест и комфорт в пространството. Необходимо е да се направи систематично подреждане на стайните растения. 

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
7.4.2021

С течение на времето в матрака се натрупва прах, във вътрешността му се настаняват акари, появяват се петна от различни телесни течности. Минава още време и той пожълтява, развива плесен и започва да мирише неприятно.

Идеи
Markéta Etrychová
2.4.2021

След леглото, гардеробът е втората по важност мебел в спалнята. Вие го знаете, затова сега, когато ви предстои да закупите подобна мебел сте амбицирани да откриете перфектния вид и модел.

 

Консултация
Markéta Etrychová
30.3.2021

Безшумното движение, понякога наричано система за тихо затваряне, е затварящият механизъм, който най-често се използва за плъзгащи се врати. Безшумната система за затваряне забавя движението във финалната фаза на затваряне и предотвратява силния удар. Тя повишава оперативната безопасност на вратата и осигурява гладкото без шумно спиране.

Идеи
Lucie Javůrková
25.3.2021

Обзавеждането в скандинавски стил е популярно сред семействата и студентските апартаменти. Тенденцията идва от Швеция, която се допълва и вдъхновява от датския и финландския стил.

Идеи
22.3.2021

Знаете ли, че цветовете, които подбирате за дневната оказват огромно въздействие не само върху общото настроение на дома ви, но и върху самите вас? Те оказват влияние върху настроението и емоциите на членовете на семейството ви и могат да ви носят както спокойствие, радост и енергия, така и да ви накарат да се чувствате раздразнителни, меланхолични или неспокойни.

Консултация
19.3.2021

Сода за хляб, естествен почистващ препарат и абсорбатор на миризми, които ще ви помогнат не само в кухнята. Почистете седалката от прах и мръсотия с кърпа. Изсипете праха директно върху петното и оставете да действа 15-20 минути. Накрая почистете добре с прахосмукачка.

Безплатен транспорт

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни