Блог

Идеи
Jana Budinská
9.5.2024

Важно ли е да се грижим за пердетата и завесите? Ако искате да удължите живота им, да ги поддържате в добро състояние и да украсяват красиво интериора Ви, тогава да. Предлагаме Ви няколко съвета, за да поддържате пердетата и завесите винаги чисти и свежи.

Идеи
Eliška Kašperanová
2.5.2024

Слънцето най-после стопля и огрява, поляните са цъфнали, а птиците ни събуждат сутрин със своите песни. Това е сигурен знак, че сезонът на пикниците е в разгара си. Независимо дали планирате романтична среща в парка, семеен излет сред природата или празненство с приятели, пикникът е чудесен начин да се насладите на прекрасното време и да прекарате време с любимите си хора. Но какво да вземете със себе си, за да бъде пикникът перфектен? В тази статия ще Ви предложим няколко съвета какво не трябва да липсва в кошницата Ви за пикник.

Идеи
Eliška Kašperanová
30.4.2024

В днешната статия чрез снимки блогърът кристивегфокс ни кани в дома си. В социалните си мрежи тя се изявява основно в ролята си на майка и дейностите, свързани с нея. Чрез публикациите си тя носи вдъхновение за начина на живот. На пръв поглед нейният интериор в Boho стил вдъхва уют и топли нюанси на цветовете с естествени материали. Ние с гордост можем да кажем, че част от нейният уютен дом са мебелите от Expedо.

Идеи
Michaela Štěpánková
25.4.2024

Доминиращият елемент на почти всяка спалня е леглото. В Expedo.bg предлагаме богат избор от легла, които редовно обновяваме, за да може от нас,  всеки да избере.

Имате малък апартамент или къща и имате нужда от легло с място за съхранение? Харесвате  ли  семплият и непреходен стил? Или копнеете за модерна и цветна мебел, която да озари вашата спалня? Ние имаме правилния избор за всеки!

Идеи
Eliška Kašperanová
23.4.2024

В днешната статия от поредицата вдъхновение, от Expedo, разглеждаме уютния дом на инфлуенсъра Лусия Новакова. Лусия e инфлуенсър, позната предимно от риалити предаванията „Островът на любовта“ и „Мис 2021“, тя не се страхува от по-атрактивните цветни тапицерии и благодарение на това домът й излъчва положителна енергия и закачливост. Ние  с гордост можем да кажем, че мебелите от Expedо са част от нейния уютен дом. 

Идеи
Eliška Kašperanová
16.4.2024

В тази статия заедно ще бъдем вдъхновени от дизайнерския дом според инфлуенсърката Барбора Стржитеска. Барбора става известна в риалити шоуто „Likehouse 1“ и оттогава е активна предимно в Instagram и Tiktok, където описва ежедневието си, а след раждането на сина си се фокусира и върху съвети за майки. Радваме се, че мебелите от Expedо са част от този модерен живот.

Идеи
Eliška Kašperanová
11.4.2024

В забързания свят, пълен с хаос и бързина, съществува тихо убежище, където красотата на природата се среща с духовното проникновение.. Това убежище носи името Икебана, японското изкуство за аранжиране на цветя. В тази статия ще Ви запознаем с историята на тази традиция, сегашната й форма и съвети, как да се научите и опитате този стил на аранжиране.

Идеи
Eliška Kašperanová
4.4.2024

Пролетта е времето, когато се събужда природата, но за много от нас това е времето на умората и изтощението. Пролетната умора обикновено се появява между февруари и април, признаците са, изтощение, загуба на апетит и обща липса на концентрация. За щастие, тя е предотвратима и симптомите й могат да бъдат овладени. В тази статия ще Ви запознаем с причините и симптомите й, ще Ви посъветваме как да се справите с нея възможно най-бързо

Идеи
Kateřina Pelejová
28.3.2024

Великден е празник на радост и разбира се, вкусна храна. Един от основните елементи на този празник са боядисаните великденски яйца, които носят приятна атмосфера в домовете ни. Но какво да правим с тези, които са останали след Великден? Имаме за Вас три бързи и вкусни рецепти, с които можете да използвате Вашите великденски яйца.

Идеи
Eliška Kašperanová
21.3.2024

Пролетта най-накрая дойде! След дългата и студена зима природата се събужда, а с нея и желанието за промяна и подновяване. С малко усилия и креативност, можете лесно да преобразите интериора си, създавайки уютно и приятно пространство за почивка и забавление. В тази статия ще Ви предложим 7 лесни стъпки, които  ще Ви помогнат в това. Вдъхновете се от нашите съвети и направете пролетното преобразяване на Вашия дом.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни