Блог

Идеи
Консултация
Jiří Neužil
29.7.2021

Лятно време в градината с приятели. Релакс и слънчеви бани на вилата. Или просто мигове спокойствие на терасата със сутрешното кафе. Всички познаваме тези приятни моменти. Удобните градински мебели ни помагат да им се наслаждаваме. Но както при сезонно, така и при целогодишно използване трябва да полагаме определени грижи за градинските мебели. Научете как да се грижите за тях така, че да Ви служат дълги години.

Идеи
Консултация
Jiří Neužil
22.7.2021

Лято е и вечерите са приятни и топли. Какво по-хубаво от това да седнете вечер на балкона с чаша в ръка и да наблюдавате нощното небе? Апартаментът с балкон има огромно предимство. И Вие ли искате да си устроите оазис на спокойствието и комфорта на открито? Ще Ви дадем съвет на какво да обърнете внимание при избора на мебели за балкона.

Идеи
Консултация
Jiří Neužil
16.7.2021

Отново е лято. Горещите дни често достигат почти тропически температури. Живакът на термометъра показва много над 20° C дори през нощта. Няма спасение от жегата. През деня тя Ви изморява, а през нощта не можете да спите от горещина. Не знаете как да охлаждате апартамента си? В такъв случай четете по-нататък, защото тази статия е точно за Вас.

Идеи
Markéta Etrychová
13.7.2021

Нанасяте се в ново жилище и се притеснявате, че трябва да измислите как да обзаведете малката си дневна с кухненски бокс така, че помещението да е удобно и стилно, но не и твърде претрупано с мебели.

Спокойно. В следващите няколко минутки ще ви дадем няколко практични съвета, които надяваме се ще са ви от полза.

Идеи
Jiří Neužil
9.7.2021

Току-що сте се преместили в нов апартамент? Или правите ремонт на стария? В такъв случай пред Вас стои важна задача – обзавеждането на спалнята. Избраните мебели, аксесоари и останалото обзавеждане често оказват влияние върху общото Ви впечатление, комфорт и не последно място – върху качеството на съня.

Идеи
Markéta Etrychová
4.7.2021

Не ви достига място за съхранение, имате нужда от допълнително място за сядане или си мечтаете да разчупите станалия вече леко скучен интериор?

Нуждаете се от мебел, която да е не само удобна, практична, модерна и елегантна, но и да се вписва в перфектно в интериора на всяко едно помещение в дома ви?

Е, ние имаме нещо на ум. Нямаме търпение да ви запознаем с тапицираната пейка - една очарователна мебел, която интериорните дизайнери обожават.

 

Идеи
Малък апартамент
2.7.2021

Обзавеждате новото си жилище, но размерът на апартамента ограничава възможностите ви? Когато избирате мебели, смятате всеки сантиметър? Не се отчайвайте! Има елегантно решение за вашия случай и ние ще ви помогнем да го откриете.

Идеи
Консултация
Markéta Etrychová
1.7.2021

Имате ли свободно време, вашето хоби е интериорният дизайн или ще ремонтирате апартамента си? Както и да е, ние ви предлагаме няколко съвета за  игри като дизайнер. В онлайн мрежата, можете веднага да осъществите мечтата си, която след това можете лесно да превърнете в реалност. Възстановете мебелите, променете цветовете на стените и подовете или започнете да творите от самото начало.

Идеи
Markéta Etrychová
30.6.2021

Планирате ли цялостна реконструкция, незначителни модификации или реорганизация на интериорните мебели? Не е нужно да търсите професионални дизайнери веднага, подходящото приложение е достатъчно за вас и можете лесно да се справите сами с всичко. Пазарът предлага неизчерпаем брой приложения, игри за дизайн или интериор на цели къщи. Подбрахме за вас 4 приложения, които са лесни за ползване и предлагат безплатна версия.

Идеи
Markéta Etrychová
23.6.2021

Повечето от нас не осъзнават това, цветовете в интериора играят огромна роля. Подсъзнателно те влияят на психическото и физическото здраве. Някои тонове спомагат за хармонията и баланса, други насърчават импулсивността и агресията. Традиционното китайско учение на

Безплатен транспорт

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни