Блог

Идеи
Markéta Etrychová
23.2.2021

Хитът в последните години са евтините и изцяло функционални легла от палети. Направете си оригинален кът за малко пари, който ще намери своето място вкъщи или на вилата. Ще ви помогнем как да го направите.

Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
22.2.2021

Ако току-що сте сменили матрака с нов, но все още продължавате да се събуждате недоспали, схванати и без настроение, най-вероятно трябва да смените и възглавницата.

Малък апартамент
Markéta Etrychová
22.2.2021

Можете лесно да разрешите липсата на място за съхранение дори в малък апартамент. Възползвайте се от цялото свободно пространство от пода до тавана. Вижте нашите съвети за мебели за спалня и хол на ниски цени с безплатна доставка.

Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
15.2.2021

Избрали сте модерна и красива спалня, подбрали сте към нея подходящия матрак и нямате търпение да я видите сглобена в дома си. Но не сте напълно убедени, че ще успеете да се справите без чужда помощ.

Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
8.2.2021

Интериорът в спалнята вече не ви носи това удоволствие и комфорт както преди. Цветовете, съчетанията на  мебелите, дори материите ви се струват скучни, безлични и дори безумни и се питате как преди време сте обзавели помещението така.

Малък апартамент
Markéta Etrychová
2.2.2021

Обзавеждате или ремонтирате малка баня, мислите как да се възползвате максимално от цялото пространство? Предлагаме ви няколко съвета, как да запълните и най-малкото пространство за да бъдете напълно  удовлетворени.

Markéta Etrychová
1.2.2021

Матракът, който ползвате е на повече от осем години и вече не спите толкова добре като преди? Или ви предстои покупка на нова спалня и искате да направите правилния избор на матрак?

За нас
Markéta Etrychová
27.1.2021

През 2020 г. беше година на големи промени и напредък. В средата на годината тържествено отворихме 2 нови клона на Балканския полуостров. В Румъния и България. През втората половина на същата година се подготвяхме да завладеем и Запада. В Германия също отворихме нов клон.

Идеи
Markéta Etrychová
25.1.2021

Без значение дали имате официална трапезария или жилището ви е с отворена концепция, имате нужда от идеалната трапезна маса, която да обедини пространството.

Но как да я откриете сред изобилието от форми и размери? Как да изберете сред морето от стилове и материали?

Идеи
Markéta Etrychová
21.1.2021

Притеснява ли ви липсата на място в интериора? Плъзгащите се врати са практичен помощник, главно в малки помещения. Можете да разберете какви видове има и кои да изберете от широката гама в статията.

Безплатен транспорт

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни