Блог

Идеи
Markéta Etrychová
20.1.2022

Големите открити пространства, бетонните стени и грубите настилки са символ на индустриалния стил. Неповторима атмосфера, можете лесно да създадете с подходящо подбрани мебели, декорации,  цветове и материали. Индустриалният стил е запазил своя чар като се е превърнал в тенденция през последните няколко години. Обзаведете хола си в духа на стара фабрика, открийте очарованието на индустриалния стил.

Идеи
Markéta Etrychová
13.1.2022

Изборът на нови мебели не е лесен. Особено ако търсите такива, които ще отговорят на вашите идеи и ще бъдат на достъпна цена. Преди да купите, помислете добре какво очаквате от дадена мебел, както и къде ще бъде разположена. Не забравяйте и останалите аспекти като размер, поддръжка на материала или функционалност.

Идеи
Консултация
Markéta Etrychová
6.1.2022

Тапицерията на дивана и на останалите мебели лесно абсорбират миризмите от околната среда. Постоянно се образуват петна, особено ако имате домашни любимци или малки деца, при което трябва постоянно да чистите и премахвате петната от мебелите. Знаем няколко трика за премахване на петна и миризми от най-замърсяващите зони на мебелите в хола. Обърнете внимание на ефективното почистване, на упоритите петна и миризми.

Идеи
Markéta Etrychová
30.12.2021

Чудите се как с елементи от природата да почистите ваната, плочките или пералнята? Вдъхновете се от нашите баби, които са използвали природни суровини и съставки от кухнята, вместо химически почистващи препарати. За да премахнете мухъл, мръсотия и варовик, можете да използвате няколко съставки, като лимонов сок, сода за хляб, сол или оцет. Тогава банята ще блести като нова. Нека направим почистването заедно.

Идеи
Консултация
Markéta Etrychová
20.12.2021

Перфектната атмосфера при подготовката на вечерята за Бъдни вечер може да бъде променена от малки неща под формата на поставяне на сервиза за вечеря или малки декорации. Обикновено цялото семейство се събира около масата, създайте уникалния момент, който всички ще запомните. Съчетайте празничната маса с коледна украса в интериора. Вдъхновете се от модерните и популярните стилове.

Идеи
Markéta Etrychová
18.12.2021

Проектирането и обзавеждането на момчешката стая е приключение, но и голямо предизвикателство. Защото се налага да балансирате между желанията на младия господин (които ще се променят с възрастта му) и правилното разпределение на пространството.

Идеи
Markéta Etrychová
16.12.2021

При обзавеждането на хола сте фокусирани в намирането на удобен линеен или ъглов диван, меко кресло и подходяща модулна система. И едва след като подредите всичко осъзнавате, че нещо в дневната ви все още липсва, за да изглежда наистина перфектна.

Идеи
Markéta Etrychová
16.12.2021

Изненадайте своите любими хора с елегантни мебели за дома. Оборудването с въображение под формата на мебели за почивка ще зарадва и татко, и баба. Практични дивани, седалки и фотьойли, изберете според интериора и стила на получателя. Вдъхновете се от 5 съвета за коледни подаръци, за 2022 г., за всеки член от семейството.

Идеи
Markéta Etrychová
10.12.2021

Антрето изглежда леко скучновато, в дневната имате малко пространство, което не знаете как да оползотворите или просто се нуждаете от стилна фокусна точка в някоя от стаите на дома.Спокойно. С една елегантна конзолна маса, поставена на точното място и декорирана подходящо можете да направите чудеса. Ако идеята ни ви допада настанете се удобно пред лаптопа или телефона и “гребете” с пълни шепи от съветите, които ще ви споделим.

Идеи
Markéta Etrychová
9.12.2021

Да обособите мястото за хранене в дома си, обзавеждайки го с перфектните мебели за трапезария е нещо, за което отдавна си мечтаете. И ето, че най-сетне моментът е дошъл и сте се заели с отговорната задача да откриете трапезни столове, които са не само стилни и удобни, но и които си хармонират идеално с масата ви за хранене.

Безплатен транспорт

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни