Холни гарнитури и бокспринг легла - Ние не само ще Ви ги доставим, но и ще ги сглобим, като вземем и старите мебели 

Блог

Идеи
Jana Budinská
30.11.2023

Поддържането на порядък в хладилника може да се окаже трудна задача за някои. Малко хора също знаят как правилно да поставят храната в хладилника. А какво да кажем за Коледа? Коледа е празник на изобилието и добрата храна, затова хладилниците ни се пукат по шевовете и губим представа за храната, която сме купили. Ако искате да поддържате ред, добре е да имате някаква система. Ще се радваме да Ви посъветваме как да го направите.

Идеи
Eliška Kašperanová
23.11.2023

Омръзнало Ви е от безвкусната коледна украса от магазините и бихте искали тази година да освежите интериора си с оригинална украса? Представяме ви 3 лесни инструкции за Направи си сам, благодарение на които ще подготвите дома си за пристигането на Дядо Коледа и ще забравите за предколедното бързане за известно време. Бъдете креативни с нас.

За нас
Jana Budinská
21.11.2023

Фирма Експедо въвежда нови услуги на пазара - монтаж и извозване на стари мебели, които ще бъдат преди всичко  оценени от клиентите, които искат удобно, бързо и безгрижно пазаруване.

Идеи
Eliška Kašperanová
16.11.2023

Времето на Коледа идва неудържимо, а с него е свързано да измислим подаръци за нашите близки. Не напразно се казва, че собственоръчно направеният подарък носи най-голяма радост. Заповядайте и пригответе с нас, домашен яйчен ликьор, който е чудесен за коледен подарък, но може да се използва и при приготвянето на сладкиши.

Идеи
Jana Budinská
9.11.2023

Пазаруването на коледни подаръци трябва да бъде забавно и приятно за всички. Коледа е време на радост, мир, благополучие и любов. Предлагаме ви практични съвети как удобно да изберете коледни подаръци за цялото семейство и да спестите време и стрес, свързани с пазаруването за Бъдни вечер.

Идеи
Markéta Etrychová
2.11.2023

Коледният сезон наближава, а с него идват традицията, радостта, а също и малко стрес, свързан с подготовката за празниците. Една от основните задачи преди Коледа е почистването на дома. Това може да бъде предизвикателство, особено ако се впуснем в него без план или организация. Но не се притеснявайте, предколедното почистване може да се извърши без стрес и с радост, ако следвате няколко прости правила.

Идеи
Консултация
Alexandra Doskočilová
26.10.2023

Нашите перални машини непрекъснато се грижат за прането ни, така че те също се нуждаят от малко грижи от време на време. Мръсотия, остатъци от перилен препарат и неприятни миризми, могат да се натрупат в пералната машина. Пренебрегвайки почистването ще повлияе не само върху миризмата на дрехите, но може да доведе и до механични повреди. В тази статия ще представим различни методи за почистване, с помощта на сода за хляб, лимон и оцет.

Идеи
Консултация
Jana Budinská
19.10.2023

С настъпващата есен идват много по-студени и тъмни дни. По-малкото слънчева светлина може да доведе до отрицателен ефект върху нашия организъм. В нашата статия ще ви посъветваме какво да правите, когато навън има по-малко светлина и как да се предпазите от есенната умора по това време .

Идеи
12.10.2023

Трансформирането на интериора изобщо не трябва да бъде трудна и продължителна задача. Малките промени могат да създадат изключително голям ефект и да направят дома ви по-привлекателен и свеж. Ако планирате да направите лесна и бърза трансформация на интериора, имаме страхотни идеи за вас.

Идеи
Грижа за мебелите
Markéta Etrychová
5.10.2023

Не е нужно да имате огромен апартамент, за да се насладите на просторен и удобен интериор. С няколко лесни оптически трика, можете да намалите усещането за ограничено пространство и да създадете илюзията за по-голямо. Като включите правилните елементи, цветове, огледала и правилните мебели, можете да превърнете дори и малкия апартамент в уютен, и просторен дом, който ще ви вдъхновява и забавлява.

Изгодна доставка

На всички стоки

Собствен транспорт

Доставка до адрес

Новини всеки месец

Предлагаме хубави мебели

Върнати стоки

Само до 45 дни