Sleva na všechny produkty do konce září | -5% s kódem SALE5.

Маси за игри

Ъглова компютърна маса LOOK N
Не пропускайте
-21 %
  Наличност 6-9 седмици
430 лв 340 лв
Компютърна игрална маса ETNO
0 %
  В НАЛИЧНОСТ
410 лв 410 лв
Ъглова компютърна маса CARAMBOL
Ново
-31 %
  Наличност 5-7 седмици
510 лв 350 лв
Компютърна игрална маса CODE Y
-31 %
  В НАЛИЧНОСТ
320 лв 220 лв
Компютърна игрална маса CODE X
Любим
-33 %
  В НАЛИЧНОСТ
240 лв 160 лв
Ъглова компютърна маса MOOD L
-16 %
  Наличност 6-9 седмици
430 лв 360 лв
Позиционираща маса LARGE
-24 %
  Наличност до 20 дни
890 лв 680 лв
Компютърна игрална маса CODE BIG
Нашият съвет
-34 %
Компютърна игрална маса ONE A
ТОП 100
-31 %
  Наличност до 20 дни
260 лв 180 лв
Компютърна игрална маса KADET
Ново
-26 %
  Наличност 5-7 седмици
230 лв 170 лв
Компютърна игрална маса SHOW
0 %
  Наличност Доставяме до 24.10.2022
560 лв 560 лв
Компютърна игрална маса LENI
-29 %
  Наличност 6-9 седмици
560 лв 400 лв
Компютърна игрална маса SLAVIN
-29 %
  Наличност 6-9 седмици
510 лв 360 лв

Често задавани въпроси

 1. Моделите геймърски маси, които от Expedo предлагаме могат да бъдат разгледани на страниците на нашия онлайн магазин.

 2. Не е нужно.За да направите поръчка трябва да ни посочите единствено начин на плащане, адрес на доставка и трите си имена.

 3. Поръчката си на маси за компютърни игри можете да платите в брой, с карта или с банков превод.

 4. Ако искате да закупите маса в цвят, различен от показаните в магазина, трябва да се свържете с нас. Нашите експерти ще ви информират дали можем да ви предложим маса в желания от вас цвят или не.

 5. В нашия онлайн магазин ще откриете маси за игри на цени от 170 до 370 лв.

 6. Времето за доставката на маси за игри е от 3 до 5 седмици.

 7. Масите за игри, които от Expedo.bg, предлагаме са с 24 месеца гаранция. Гаранционното обслужване е стандартно и включва: поправка, замяна или връщане на парите за покупката, ако ремонтът или замяната са невъзможни.

 8. Информация за поръчката си можете да получите на +359 879 323 522,  ако ни пишете във формата за контакти, или във Facebook страницата ни. Ще ви отговорим на въпросите и ако ни попитате на имейл [email protected].

 9.  

  • От направена поръчка можете да се откажете, ако ни се обадите преди доставката да е тръгнала към адреса ви. 

  • Ако вече сте получили масите, можете да ги върнете в магазина в срок от 14 дни от доставката.

Масите за игри са специално проектирани за геймъри. Всяка една тяхна функция е разработена така, че да осигурява максимално удобство и комфорт на играча през многото часове, които прекарва играейки на любимата си високотехнологична игра.

Характеристики при избор на маси за игри

Материал 

Видът и качеството на материала определят дълготрайността и здравината на масата за компютърни игри. Затова първото нещо, за което трябва да помислите е от какъв материал да бъде изработена вашата маса.

 

Дърво

Продуктите от масивно дърво са много здрави, стабилни и имат дълъг живот, но са тежки и се предлагат на доста високи цени.

 

Метал

Металните маси също са много здрави, но и те са тежки, скъпи, заемат много място и не се вписват във всеки интериор

 

Ламинирано ПДЧ

Бюрата от ламинат са стабилни, удобни, комфортни и качествени. Теглото им е по-малко, предлагат се в широка гама от размери, цветове и дизайн и съотношението цена - качество е изключително добро.

Размер и форма

Размерите и формата на масата за игри зависят изцяло от свободното пространство, с което разполагате в стаята, в която ще я разположите.  Ако например имате на разположение една свободна стена, тогава можете да се спрете на класическа правоъгълна маса за компютърни игри. Правоъгълните маси са удобни, ергономични, предлагат много свободно пространство и ви осигуряват комфорта, от който се нуждаете по време на играта. 

 

Ако пространството ви е ограничено, тогава много добър избор биха били масите в L - образна форма. Този вид маси оползотворяват максимално пространството в ъглите, освен това предлагат един допълнителен плот, върху който можете да разположите още един монитор или колонки

 

Ако пък пространството не представлява никакъв проблем, тогава можете да се спрете на U - образни маси, които освен, че са изключително стилни и удобни разполагат с три плота, върху които можете да подредите всички неща, които са ви необходими, за да се насладите максимално на играта.

Регулируеми опции

 

По време на интензивна игра голяма част от играчите остават дълги часове пред мониторите. Ако масата за игри не разполага с опции за регулиране, позата на геймъра ще е неудобна, а това оказва негативно влияние върху здравето. 

 

Затова при избор на маси за компютърни игри един от най-важните критерии, на които трябва да обърнете внимание е дали вашата маса разполага с подобни опции.  Добрата геймърска маса има регулируема височина, което ви позволява да можете да я повдигате или сваляте в зависимост от позата, в която седите. 

Организация на пространството

 

Масите за игри са популярни с местата за съхранение, с които разполагат. Голяма част от моделите предлагат удобно прибиране на кабелите, различни на брой чекмеджета, USB портове, специални поставки за очила, колонки,  място за компютър, поставка за храна и чаши и много други. 

 

При избора на вашата маса за игри трябва да вземете под внимание интензитета, с който играете, игрите, на които най-често играете и нещата, от които се нуждаете по време на играта.

Капацитет на теглото

Независимо от формата и размера на масата, тя трябва да има приемлив капацитет на теглото, който да издържи всички неща, които ще поставите на нея. Ако например сте сериозен играч и използвате няколко монитора, клавиатури, мишка, колони и други, тогава ще ви трябва маса, която да можете да поеме цялата тази тежест без проблем. И обратното. Ако играете игри само с един лаптоп, тогава не е необходимо да се съобразявате с какъв капацитет на теглото разполага масата.

Защо маси за игри от Expedo?

В онлайн магазин Expedo предлагаме игрални компютърни маси в разнообразни форми, размер и дизайн.  Моделите, които ще откриете при нас са произведени от висококачествен ламинат (ЛПДЧ) и са с ABS/PVC кант, който предпазва от нараняване.

 

Всички маси за игри са с регулируема височина, ергономичен дизайн и разполагат с USB портове, кабелни втулки и LED подсветки. Ние можем да ви предложим както ергономични правоъгълни маси, така и удобни ъглови маси, които предлагат изключителен комфорт и удобство по време на игра.