ГОЛЯМА ЛЯТНА РАЗПРОДАЖБА – купете мебели на СУПЕР НАМАЛЕНИЯ! 

Получете информация за Вашата покупка - Експедо

Изгодна доставка в цяла България

За да Ви облекчим поне малко от най-необходимите разходи, ние имаме транспорт за вас на изгодна цена! Без значение каккво поръчвате и на каква цена, ние ще Ви я доставим до дома за 30 лв. При поръчки над 1600 лв. получавате абсолютно БЕЗПЛАТНА доставка.  В цяла България изгодна доставка за всеки.

Доставка в цялата страна със собствен транспорт

Не искаме да разчитаме на чужди превозвачи. Предпочитаме да доставяме вашите продукти със собствен транспорт и  наши шофьори. Ако поръчате продукти от нас, можете да сте сигурни, че всичко ще бъде доставено до вашия дом. Затова сме сигурни, че сме направили всичко, за да гарантираме, че стоките ще стигнат до вас неповредени и навреме. Ако възникне усложнение, винаги можем да ви се обадим и да го решим заедно. Нашите шофьори се ползват с доверие. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

Доставка до етаж

Доставката на стоките до етаж от нас, можете да поръчате директно в пазарската количка, преди да изпратите поръчката. Цената на доставката до етаж, зависи от стойността на направената поръчка. Качването до етаж при направена поръчка на стойност до 400 лв. се таксува 40 лв. Качването до етаж при направена поръчка на стойност 400-799 лв. се таксува 80 лв. Качването до етаж при направена поръчка на стойност 800 лв. и повече се таксува 120 лв. Доставяме продуктите разглобени, не извършваме монтаж.

Начини за плащане

  •  Плащане в брой/ лично при доставката в брой на шофьора.

  •  Go Pay - удобен и безопасен начин за плащане в Интернет, плащането ще извършите директно след завършване на поръчката, информацията за вашите плащания, включително номера на платежната карта, са защитени чрез криптирана комуникация.

  •  Apple Pay - удобно, безопасно и дискретно плащане чрез приложението Apple Pay за собственици на устройства на Apple, транзакцията се одобрява с помощта на уникален код за сигурност.

как се извършва плащането

Apple Pay
Apple Pay
удобно, безопасно и дискретно плащане чрез приложението Apple Pay за собственици на устройства на Apple, транзакцията се одобрява с помощта на уникален код за сигурност.
Go Pay
Go Pay
удобен и безопасен начин за плащане в Интернет, плащането ще извършите директно след завършване на поръчката, информацията за вашите плащания, включително номера на платежната карта, са защитени чрез криптирана комуникация.
Плащане в брой
Плащане в брой
лично при доставката в брой на шофьора.

Адрес при лично взимане на стоките

Експедо С.Р.О.
St.Rasaritului, Bolintin-Deal
087015
Чешка република
GPS: 44.446020, 25.939266

Пон - Пет:
8:30-17:30

Имате ли въпрос?

Уважаеми клиенти, с помощта на формуляра, можете да ни задавате всякакви въпроси, които ви интересуват.

Ние отговаряме в рамките на 24 часа