Sleva na všechny produkty do konce září | -5% s kódem SALE5.

Получете информация за Вашата покупка - Експедо

Изгодна доставка в цяла България

Чувствате ли и вие, че в днешно време плащаме и за въздуха, който дишаме? За да облекчим поне малко най-необходимите ви разходи, имаме подарък за вас! Независимо дали поръчвате стоки на каквато и да е цена, ние ще ги доставим до вашия дом без допълнително заплащане на пощенски пратки, опаковки, пътувания, въздух. При нас просто не плащате и стотинка за транспорт в България.

 

Собствен транспорт

Не искаме да разчитаме на чуждестранни превозвачи. Предпочитаме да ви доставим стоките със собствени автомобили с наши шофьори. Ако поръчате стоки от нас, можете да сте сигурни, че те ще донесат всичко Изгодна доставка. По този начин ще  сме сигурни, че сме направили всичко, за да гарантираме, че стоките ще стигнат до вас неповредени и навреме. Ако има усложнение, винаги можем да ви се обадим  или вие на нас и заедно да решим всичко оперативно. Имайте доверие в нашите шофьори. Те никога няма да си позволят стоките просто да се търкалят по улицата. Не искаме нищо да подценяваме. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

 

Доставка на стоките

 

Възможно е да го поръчате на касата, преди да изпратите поръчката. Цената на доставката не зависи от етажа, независимо дали живеете на приземния етаж или на 10-ия етаж, плащате същата сума. Доставяме стоките демонтирани, но не предлагаме сглобяване на мебели.

 

Как да платите 

  • плащане в брой - плащате стоката на водача в брой при получаване на стоката. 
  • по банков път - извършвате плащането по банков път, а ние трябва да имаме парите в нашата сметка най-късно един ден преди доставката на поръчката. 
  • плащане в брой при лично взимане - ако дойдете лично в склада за стоките, моля, не забравяйте да носите пари в брой със себе си. Все още не приемаме кредитни карти.   
  • Go Pay - удобен и сигурен начин на плащане чрез Интернет, плащането ще извършите  директно на платежния портал след попълване на поръчката си, информацията за вашите плащания, включително номера на картата, е защитена чрез криптирана връзка.

  •  Apple Pay - удобно,  сигурно и дискретно плащане с помощта на приложението Apple Pay за собственици на устройства на Apple, транзакцията се одобрява с помощта на уникален код за сигурност.