БЕЗПЛАТНО КАЧВАНЕ ДО ЕТАЖ → за всяка поръчка, направена през месец юли, която съдържа легло

Получете информация за Вашата покупка - Експедо

Безплатен транспорт в цяла България

Чувствате ли и вие, че в днешно време плащаме и за въздуха, който дишаме? За да облекчим поне малко най-необходимите ви разходи, имаме подарък за вас! Независимо дали поръчвате стоки на каквато и да е цена, ние ще ги доставим до вашия дом без допълнително заплащане на пощенски пратки, опаковки, пътувания, въздух. При нас просто не плащате и стотинка за транспорт в България.

 

 

Собствен транспорт

Не искаме да разчитаме на чуждестранни превозвачи. Предпочитаме да ви доставим стоките със собствени автомобили с наши шофьори. Ако поръчате стоки от нас, можете да сте сигурни, че те ще донесат всичко в дома ви безплатно. По този начин ще  сме сигурни, че сме направили всичко, за да гарантираме, че стоките ще стигнат до вас неповредени и навреме. Ако има усложнение, винаги можем да ви се обадим  или вие на нас и заедно да решим всичко оперативно. Имайте доверие в нашите шофьори. Те никога няма да си позволят стоките просто да се търкалят по улицата. Не искаме нищо да подценяваме. Вашето удовлетворение е нашата визитна картичка.

 

Доставка на стоките

 

Възможно е да го поръчате на касата, преди да изпратите поръчката. Цената на доставката не зависи от етажа, независимо дали живеете на приземния етаж или на 10-ия етаж, плащате същата сума. Доставяме стоките демонтирани, но не предлагаме сглобяване на мебели.

 

Как да платите 

  • плащане в брой - плащате стоката на водача в брой при получаване на стоката. 
  • по банков път - извършвате плащането по банков път, а ние трябва да имаме парите в нашата сметка най-късно един ден преди доставката на поръчката. 
  • плащане в брой при лично взимане - ако дойдете лично в склада за стоките, моля, не забравяйте да носите пари в брой със себе си. Все още не приемаме кредитни карти.   
  • Go Pay - удобен и сигурен начин на плащане чрез Интернет, плащането ще извършите  директно на платежния портал след попълване на поръчката си, информацията за вашите плащания, включително номера на картата, е защитена чрез криптирана връзка.

  •  Apple Pay - удобно,  сигурно и дискретно плащане с помощта на приложението Apple Pay за собственици на устройства на Apple, транзакцията се одобрява с помощта на уникален код за сигурност.